Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:21 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zig Zag Pub, restaurant cu design industrial (galerie foto)

ro

07 May, 2014 00:00 8812 Marime text
La inaugurarea oficială a Zig Zag Pub, managerul ne-a adus la cunoştinţă faptul că localul are un design industrial şi, observând aspectul restaurantului, compus din parter şi demisol, este evident că această intenţie a fost respectată, elementele metalice venind în completarea părţilor din lemn.

La Zig Zag Pub se ajunge foarte uşor, localul fiind situat în Piaţa Ovidiu. Mai nou, de la începutul lunii, a fost amenajată şi terasa. În plus, se zvoneşte că, în curând, terasa se va extinde pe terenul din faţă, pe care se află o „rămăşiţă“ de istorie.
Totul pare original, sau, cel puţin, detaliile sunt foarte bine gândite, creând un loc original de petrecut timpul liber - de la meniul realizat dintr-o placă de lemn pe care sunt prinse foi din hârtie reciclată, până la corpurile de iluminat.

În ceea ce priveşte preparatele, oferta nu este foarte interesantă. Singurele produse inedite sunt burgerii, care au costuri cuprinse între 18 şi 22 de lei, cartofii prăjiţi fiind incluşi în preţ. Gustul acestora însă nu este extraordinar.
În meniu mai sunt incluse salate, produse din pui şi deserturi. Trebuie menţionat că dulciurile nu sunt preparate aici, fiind cumpărate de la cofetăria Zumserie.
Per total, mi-a plăcut şi aş reveni la acest restaurant, însă aştept momentul extinderii terasei.​
 
Conform Registrului Comerţului, Zig Zag Pub funcţionează pe societatea SC Bonton Beach SRL şi este administrată de Roxana Cristina Blaj.
 
Informaţii utile
Adresa: incinta Pieţei Ovidiu
Facebook: https://www.facebook.com/zigzagpub
Site: www.zigzagpub.ro
Telefon: 0341.442.185.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • visan daniela 18 May, 2014 22:24 Specificul unui pub nu este bucataria ci berea. Deserturile sunt de la Zoomserie nu Zumserie. Si chiar ieri i-am vizitat si am mancat o portie de chipsuri excelente. Dar evident niciodata nu poti multumi toate gusturile.