Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:41 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vineri seară la Fabaria nu mai ai loc nici să arunci un ac! (galerie foto)

ro

31 Oct, 2013 00:00 10866 Marime text
Dacă nu îţi rezervi masa pentru vineri seara la Fabaria, nu ai cum să intri.
 
La intersecţia străzilor Sarmisegetuza şi Răscoalei 1907 este situat restaurantul Fabaria. Ocupă un spaţiu destul de mare: are un salon interior cu propriul bar şi terasa, tot cu propriul bar.
Încă de afară terasa se vede elegantă chiar şi când este închisă. Pe timpul verii este atracţia principală din centrul Constanţei.
Interiorul este decorat elegant, chiar luxos. Tavanul are un fel de frescă interesantă, de genul celor pictate de Michelangelo. Mesele sunt foarte elegante, sunt aranjate destul de echilibrat. La fel de elegante sunt şi ţinutele ospătarilor.
Există chiar şi un loc de joacă pentru copii, iar ei chiar par să se distreze acolo.

Toată eleganţa şi sobrietatea locului îi conferă un avantaj pentru cinele sau prânzurile business, dar un dezavantaj celeilalte categorii de clienţi. Pentru că nu poţi avea o ieşire relaxată cu prietenii când trei sferturi din oamenii din restaurant poarte costume şi pantofi dichisiţi.
Noi am fost când a avut loc un concert susţinut de Andreea Olariu. Ne-a plăcut prestaţia, dar mi s-a părut că nu era nimeni atent la ea. Era foarte multă lume care vorbea în acelaşi timp şi abia puteai auzi ce cântă. Nici acustica sălii nu permitea un concert live care să atragă atenţia. Ideea este că nici nu puteai asculta ce cântă, dar nici nu ai fi putut auzi ceea ce vorbeşte persoana de lângă tine. Nici măcar ospătarii nu îţi auzeau comanda.

Chelnerii erau ocupaţi. Erau atât de ocupaţi încât încurcau preparatele care şi aşa întârziau destul de mult. Preţurile sunt acceptabile: un martini este 7 lei, o cafea în jur de 10 lei, iar o bere 6.
Pastele sunt până în 20 de lei, salatele sunt maxim 16. Desigur, există în meniu şi preparate ceva mai „speciale” la preţuri mai mari.
Tragem linie şi spunem: ne-a plăcut, dar nu prea. Ne-a plăcut eleganţa şi stilul restaurantului, de aceea îi acordăm nota 9. Nu ne-a plăcut că decorul ne „autoimpunea” o ţinută pe care nu o agreem la ieşirile relaxate.
 
Conform Registrului Comerţului, restaurantul Fabaria funcţionează pe societatea S.C. Aegades SRL şi este administrată de Mişu Gachi, Cristian Cuşa şi George Enache. Cristian Cuşa este implicat şi în societăţile: AMALFI-INC SRL, ETROMARE SRL, SAGESTA INC SRL, SAIKO MEDIA & SIGNS SRL, TRINAGRIA SRL. De asemenea, George Enache este administratorul ETROMARE SRL şi BIOTRANS PLUS SRL.
 
 Informaţii utile:
Site: www.fabaria.ro
Restaurant Fabaria onorează comenzi la domiciliu! http://www.cateringconstanta.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/Fabaria
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii