Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:05 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restaurantul Uncle Sam, un aspect mai bun într-o zonă nouă (galerie foto)

ro

01 Apr, 2014 00:00 10590 Marime text
Poate că mulţi dintre voi aţi vizitat restaurantul Uncle Sam în perioada în care acesta se afla pe strada Negru Vodă. De când şi-a deschis porţile într-o altă zonă, pe bulevardul Mamaia, localul este schimbat în mod considerabil, şi aici mă refer la amenajarea interioară, meniurile rămânând aceleași. Mai mult decât atât, Uncle Sam încă mai face livrări la domiciliu într-un timp foarte scurt.
La fel de promptă este şi servirea, preparatele fiind aduse degrabă la masă, la fel ca și nota de plată. Putem spune, aşadar, că servirea a fost impecabilă. Totuşi, a existat şi un episod neplăcut în momentul în care un copil a intrat în local pentru a cere bani, iar personalul a avut o reacţie destul de întârziată.

Dincolo de aceste lucruri, subliniez iarăşi faptul că meniul nu a fost schimbat. În prim-plan, sunt expuse felurile destinate prânzului, care se pot servi între orele 10 și 16, o supă/ciorbă și un fel principal costând 20 de lei.
Eu vă recomand specialităţile casei, pe care le găsiţi ilustrate generos în meniu: fasole cu ciolan afumat (32 lei), cârnaţi afumaţi pe grătar (21 lei), tochitură la ceaun (22 lei), ceaunul Unchiului Sam (35 de lei) și scăricică de porc la cuptor (32 lei). Deserturile valorează între 6 și 9 lei, iar porţiile sunt considerabile. Trebuie să vă reamintesc că restaurantul Uncle Sam este vestit pentru pizza la metru pe care o pregăteşte.
Preţul unei cafele este 5 lei, ca şi cel al unui suc, al unei sticle de apă, dar și al unei beri, în timp ce specialităţile de cafea costă între 7 și 9 lei, 7 lei fiind şi preţul ceaiului. Limonadele costă 8 sau 11 lei, iar pentru un fresh trebuie să plătiţi 11 lei.

Vinurile provin din cramele: Recaș Castel Huniade (29 lei), Jidvei (30 - 49 lei), Segarcea Prestige (58 - 69 lei), Vincon / Beciul Domnesc (39 lei). De asemenea, puteţi opta și pentru Lacrima lui Ovidiu (alb, 5 ani vechime) la preţul de 9 lei pe pahar şi de 49 lei pe sticlă. Totodată, este disponibil şi vinul de Porto (alb), la preţul de 18 lei paharul, în timp ce o sticlă costă 120 lei. Atât cocktail-urile alcoolice cât și cele non-alcoolice au preţuri cuprinse între 12 şi 14 lei.
În concluzie, dacă trecem peste singurul minus legat de acel incident expus mai sus, nu ar exista niciun motiv pentru care să nu revenim cu drag la Uncle Sam.
Conform Registrului Comerţului, restaurantul funcţionează pe SC Cosidra Food SRL și este administrat de Dragoș Cătălin Proicea, care deţine și statutul de administrator al firmei, în parteneriat cu Daniel Cosmin Deloiu. Numele celui din urmă se leagă și de următoarele societăţi: SC Life Events SRL și Deloiu Daniel - Cosmin Persoană Fizică Autorizată (radiată).

Informaţii utile
Adresa: Bd. Mamaia nr. 51
Site: www.uncle-sam.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/unclesam.constanta?fref=ts sau https://www.facebook.com/UncleSamRestaurant
Contact: 0726000726
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii