Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:05 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restaurantul turcesc Can serveşte doar jumătate din preparatele din meniu (galerie foto)

ro

19 Feb, 2014 00:00 7480 Marime text
Restaurantul turcesc Can poate fi găsit pe bulevardul Tomis, în zona Dacia, nu departe de staţia RATC a autobuzului 43.
Încă de afară sunt vizibile luminiţele din sigla restaurantului, imagine mult prea luminoasă şi prea kitschoasă pentru gustul meu.
Restaurantul nu duce lipsă de clienţi, după cum am observat... cu toate că o mare parte dintre preparatele din meniu nu existau pentru a fi servite. De fapt, aveau preparate doar din categoria ciorbe/supe (care costă 8 sau 14 lei), a sortimentelor de pizza turcească (cu preţuri între 8 şi 20 de lei) şi a grătarelor de tip kebap, care nu costă mai mult de 28 de lei. Nici la categoria deserturi nu prea aveai de unde alege: aveau doar baclavale, cataif sau orez cu lapte, toate la preţul de 8 lei.

Şi pentru a menţine „imaginea” luminoasă, sclipicioasă şi kitschoasă de la intrare, toate elementele (pilonii de rezistenţă şi cărămizile din arcade) sunt vopsite cu un auriu-muştar care-ţi săgetează ochii. Varul de pe pereţi are şi el sclipici, iar candelabrele strălucesc, de asemenea!
Per total, totul este o strălucire aurie. Scaunele au fost cam incomode, sunt vechi şi vopsite prost. Servirea a fost „cu ghionturi” şi am avut senzaţia că parcă o deranjam pe chelneriţă în timpul programului. Cel mai probabil, aş veni aici la vară, când este deschisă terasa... Poate-poate îşi mai intră în mână până atunci.
 
Conform Registrului Comerţului, restaurantul Can funcţionează pe societatea comercială Memo Can Activ SRL şi este administrată de Serpil Bulut, Nimet Bulut şi Doina Tavlak.
 
Informaţii utile:
Adresa: bulevardul Tomis nr. 238;
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Can-Restaurant-Turcesc/550436774977359
Contact: 0241.642.754;
Program: luni - duminică - 07.30 - 12.00;
Locuri de parcare: Da.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii