Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:39 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restaurantul Phoenicia Lebanese Sandwich Club poate fi încadrat în categoria localurilor libaneze de lux (galerie foto)

ro

16 Aug, 2016 00:00 7453 Marime text
 

Mulţi dintre cei cu care stau de vorbă despre mâncare sunt de acord că cel mai bun raport calitate/preţ (sau, mai bine spus, gust/preţ) la restaurantele din Constanţa poate fi găsit în cele cu bucătărie libaneză. Astfel, am fost să mănânc la restaurantul Phoenicia Lebanese Sandwich Club, situat în staţiunea Mamaia, în zona Cazinoului.
 
Phoenicia are o terasă foarte mare, unde predomină albastrul marin şi steagurile din toată lumea. Este foarte bine amenajat, remarcându-se printre restaurantele libaneze şi arăbeşti, care, în general, nu pun deloc preţ pe ambianţă şi decoruri, ci numai pe mâncare. Din acest punct de vedere, Phoenicia Lebanese Sandwich Club poate fi încadrat în categoria restaurantelor libaneze „de lux“.
 
Meniul este bine-cunoscut de constănţenii care apreciază bucătăria libaneză. Astfel, puteţi servi sandwich plită (20 de lei), hamburger (15 - 20 de lei), shaworma (15 lei), sandwich club (20 de lei), meniu la farfurie (35 de lei), meniu la alegere pentru copii (15 lei), iar o cafea sau un suc are preţul de 6 lei.
 
Mi-am comandat shaworma de pui, care a venit foarte repede şi a fost cea mai bună pe care am mâncat-o! Proaspătă, cu de toate şi gustoasă. Chelneriţa a fost amabilă şi plăcută şi ne-a servit cu mare atenţie. În ceea ce priveşte măsurile de siguranţă, am văzut afişat planul de evacuare în caz de incendiu. M-au întrebat dacă achit cash sau cu cardul şi mi-au dat, odată cu nota, şi bonul fiscal. În acest local, legea este aplicată şi se fumează pe terasă.
 
Phoenicia Lebanese Sandwich Club este deci unul dintre restaurantele cu specific libanez serioase ale Constanţei, curat, cu mâncare bună şi servire impecabilă.

Ce spune Registrul Comerţului

Phoenicia Lebanese Sandwich Club funcţionează pe societatea Sabin Tour SRL, înfiinţată în anul 1991, cu sediul social în Năvodari, judeţul Constanţa, ce se ocupă de „parcuri pentru rulote, campinguri şi tabere“. Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului la 15 august 2016, asociat persoană juridică este SC Perla Majestic SA, iar ca asociat persoană fizică figurează Jamil Mansour. Administratorul societăţii este Maria Laura Petre.
 
În ceea ce priveşte asociatul persoană juridică, SC Perla Majestic SA, acţionari persoane juridice sunt Spring Time Holding SA şi Perla Majestic SA. Directorul este Leonard Claudiu Buianu, iar administratori sunt Silviu Calafus, Ahmed Haidar Mrad şi Chirri Nabil. Perla Majestic SA are ca principală activitate „hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare“.

Informaţii utile:

Facebook: www.facebook.com/Phoenicia-Lebanese-Sandwich-Club/
Telefon: 0736 448 049
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii