Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:59 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restaurantul La Cetate, localul unde prinzi rădăcini până ți se ia comanda (galerie foto)

ro

24 Mar, 2014 00:00 11661 Marime text
Situat în Parcul Tăbăcărie, în apropiere de City Park Mall, restaurantul La Cetate este destul de popular. Tocmai din acest motiv, este mai tot timpul plin. Bănuiala mea este că localul își atrage clienții prin preparatele bune și prețurile mici, nicidecum prin servire. Întrucât aceasta lasă de dorit și prin atitudine, și prin atenția pe care o acordă clienților.
Ceea ce mi-a demonstrat acest fapt au fost cele 15 minute, poate chiar și mai mult, cât am așteptat să ni se ia comanda. Ospătarii treceau pe lângă noi, vedeau că așteptăm și plecau nepăsători. De asemenea, nici la curățenie nu sunt foarte atenți, întrucât băutura mea a trebuit turnată dintr-un pahar în altul pentru că primul era pătat.
Bine, urât este și când ospătarii vin să îți aducă ceea ce ai comandat și îți trântesc în față farfuriile și paharele, de parcă le-ar fi scârbă.
Iar punctul culminant a fost atins când domnișoarele care ar fi trebuit să servească stăteau la taclale, iar clienții își schimbau siguri scrumiera sau se chinuiau să le întâlnească privirile pentru a cere nota de plată.
Băile erau și ele destul de murdare și, chiar dacă ai încerca să închizi ochii în legătură cu dezinteresul „gazdelor”, peste acest amănunt chiar nu poți trece.

Și pentru că tot am vorbit despre prețurile mici ale preparatelor, vă amintesc doar câteva, pe care vi le recomand și care sunt noi în meniu: caponatta de calamar crocant, la 23 de lei, și saltimbocca de curcan, la 20 de lei.
În rest, preparatele din carne de pui, de porc sau de vita ajung până la 39 de lei, iar produsele pentru vegetarieni costă între 8 și 16 lei.
Băuturile sunt ceva mai ieftine: apa este 4 lei, un suc sau o cafea costă 5 - 6 lei, limonada, frappe-ul și fresh-ul costă 9 lei, iar un ceai este 8 lei.
Vinuri servesc din cramele Vin Arte (48 - 80 de lei), Dealu Mare (41 de lei), Murfatlar (29 - 31 de lei), Segarcea (42 de lei), Jidvei (30 - 31 de lei), Cotnari (30 de lei) și Ceptura (36 - 47 de lei).
În final, trăgând linie, la cum s-a prezentat acest restaurant, nu m-a convins să revin.
Conform Registrului Comerțului, La Cetate funcționează pe SC Cabiria SRL și este administrată de Ionuț Oancea și de Alexandru Oancea. Ionuț Oancea se mai ocupă și de Plonge SRL, iar împreună cu asociatul său mai are în grijă SC Rise and Shine SRL.

Informații utile
Adresa: Incinta parc Tăbăcărie;
Facebook: https://www.facebook.com/pages/La-Cetate/218335394862809
Site: www.lacetate.com/restaurant/
Locuri de parcare: Nu (există parcare doar pentru mașinile restaurantului);
Contact: 0727.886.120;
Program: luni - duminică, 10.30 - 00.30.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii