Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:23 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restaurantul D'Amico, locul unde mănânci o pizza „vero“ săţioasă (galerie foto)

ro

06 Aug, 2015 00:00 3672 Marime text
Într-o seară de august, te plimbi pe faleza Cazinoului din Mamaia şi descoperi că majoritatea teraselor arată la fel. Aşa că faci „ala-bala-portocala“ şi alegi un local. Aşa am intrat în restaurantul-pizzerie D'Amico, situat în zona Cazinoului. Este un local cochet, cu mobilier nou, modern şi foarte curat.
 
Trebuie să ştiţi că preţurile sunt decente şi că în meniu nu veţi găsi doar pizza (preparat cu preţuri cuprinse între 23 şi 28 de lei). Bucătarii localului pregătesc şi ciorbe (9 - 14 lei), salate (15 - 29 de lei), calamar (29 de lei), midii (29 de lei), creveţi (35 de lei), platou mixt cu fructe de mare (49 de lei), paste (14 - 29 de lei), păstrăv (25 de lei), şalău (28 de lei) şi diverse preparate din porc, vită şi pui. Pe un desert vei plăti între 8 şi 27 de lei, o cafea costă 6 lei, un suc are preţuri începând de la 7 lei, iar pe o bere poţi da între 7 şi 14 lei.
 
Restaurantul pune la dispoziţie şi oferta „Meniu prânz“, la preţul de 19 lei, cuprinzând felul unu (ciorbă de văcuţă, pui sau afumătură), felul doi (piept de pui la grătar, şniţel de pui, pulpă de pui dezosată, ceafă de porc la grătar, file de porc la grătar sau şniţel de porc), garnitură (cartofi natur, prăjiţi, piure sau orez sârbesc) şi salate (roşii, castraveţi, roşii şi castraveţi sau varză). În plus, meniul vine şi cu două chifle. Însă trebuie să fii aici până la ora 18.00, căci altfel ratezi oferta. Tot până la ora 18.00, la orice pizza comandată, primeşti din partea casei o Coca Cola.
 
Am comandat pizza D'Amico (28 de lei) - cu sos de roşii, şuncă, ciuperci, ardei, cabanos, măsline, mozzarella şi caşcaval. Gustul a fost bun, blatul bine făcut, iar ingredientele păreau proaspete, nu din conservă. Fiind foarte săţioasă, recomand să împărţiţi o pizza dacă nu sunteţi chiar înfometaţi. Am remarcat, de asemenea, că pizza are deja destul sos din timpul preparării, astfel că nu mai este nevoie să „apelaţi“ la sosieră. Mâncarea a venit în aproximativ 15 minute - rapid, dar era normal să se întâmple aşa, având în vedere că localul era aproape gol.

Ce spune Registrul Comerţului

D'Amico funcţionează pe societatea Sea Atmosphere SRL, înfiinţată în 2014, cu sediul în municipiul Constanţa, ce se ocupă de „restaurante“. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului în data de 5 august 2015, asociaţi în firmă sunt Cristian Canciu, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%, şi Ioana Adina Canciu, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%.
 
Administratorul Sea Atmosphere SRL este Cristian Canciu, care mai figurează în Barracuda SRL (radiată), PAN 32 SRL (radiată), Sea & Sea Com 2000 SRL (radiată) şi în Sea & Sea Food SRL. Ioana Adina Canciu nu mai figurează în nicio altă societate.
Informaţii utile
 
Telefon: 0744.586.411
Facebook: www.facebook.com/pages/Damico/
Wi-fi: Da
Locuri de parcare: Nu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii