Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:54 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pasticceria D`Italy - un colţ de Italie adus la Marea Neagră (galerie foto)

ro

24 Sep, 2013 00:00 8923 Marime text
Pentru amatorii de produse dulci specifice Italiei, Pasticceria D`Italy prezintă o gamă variată de deserturi şi nu numai.
 
Pasticceria D`Italy este un alt restaurant din incinta portului turistic Tomis. Acesta este situat pe aripa dreaptă a zonei de staţionare a ambarcaţiunilor.
Îl putem denumi ”bucăţica delicioasă a Italiei ” pentru că aduce o noutate dulce: specialităţi de prăjituri din zona Italiei. Preţurile sunt puţin peste medie: prăjiturile sunt majoritatea la 12 lei, pastele cam 22 – 24 lei, iar preţul diverselor sortimente de pizza variază între 15 şi 25 de lei.
Bruschetele au fost delicioase, erau frumos asamblate pe farfurie şi sunt preparate cu ingrediente speciale din fabuloasa Italie.
Recomand souffle-ul de ciocolată cu îngheţată pentru că este foarte bun: combinaţia de cald-fierbinte cu rece este fabuloasă, iar aranjamentul a fost foarte reuşit. Deşi este foarte dulce, nu este greţos şi gusturile se îmbină perfect. De altfel, au prăjituri pentru toate pretenţiile: cu fructe, fursecuri, tarte, profiterol, etc.

Ca şi servire, aceasta a fost impecabilă. La fel şi prezentarea: barul, ţinutele chelnerilor şi mobilierul, toate au o eleganţă aparte. Mi-au plăcut meniurile, materialul din care sunt făcute copertele aduc cu totul a ţinuturile toride ale Italiei sau ale Siciliei.
Unul dintre lucrurile negative este construcţia restaurantului, în sine: nu există interior şi terasă, ci doar mesele în aer liber şi barul. Pe de altă parte, în cazul în care îţi este frig, compensează prin păturile călduroase şi pufoase pe care ţi le oferă.
Baia este în exterior, dar este impecabilă şi foarte elegant amenajată.
Acest restaurant şi compania bine aleasă v-ar transforma seara de vineri într-una perfectă.
 
Pasticceria D`Italy funcţionează potrivit Registrului Comerţului pe firma S.C. HORECA PROJECT SRL administrată de Economu Dumitrache şi Economu Aurora.
 
Informații utile
Facebook: https://www.facebook.com/DItalyPasticceria
Contact: pasticceria@ditaly.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii