Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:14 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nunţi, botezuri sau conferinţe Restaurantul Ambros îţi transformă evenimentul într-o poveste spectaculoasă (galerie foto)

ro

15 Mar, 2016 00:00 4224 Marime text


Restaurantul Ambros, situat pe strada Mircea cel Bătrân numărul 121, are un design urban şi fresh, care te surprinde prin atmosfera relaxată, un loc unde cu siguranţă ţi-ar plăcea să sărbătoreşti. Şi pentru că este precum un complex mare, cu săli şi terasă, una mai mare decât alta, restaurantul Ambros îşi pune la dispoziţie spaţiile pentru conferinţe, nunţi, botezuri sau orice gen de eveniment vrei să organizezi. Pot intra, mânca şi se veseli aproximativ 200 de oameni deodată acolo.
 
Amenajarea, mobilierul şi o bună parte dintre decoruri sunt spectaculoase, ceea ce face din restaurantul Ambros o locaţie de excepţie pentru evenimente mari, de anvergură.
 
Serviciul e bun, cu mulţi chelneri de meserie, care fac ceea ce te aştepţi de la ei să facă. Ambros este, fără îndoială, unul dintre cele mai bune restaurante ale Constanţei. Şi în ceea ce priveşte mâncarea, Ambros îşi poate cere dreptul la un loc în topul restaurantelor cu specific italian din Constanţa.
 
Ambros este unul dintre localurile de referinţă ale Constanţei, putând fi inclus cu uşurinţă pe lista restaurantelor bune. De asemenea, dacă doriţi să desfăşuraţi un eveniment în local, restaurantul pune la dispoziţie toată tehnologia necesară: de la microfoane până la video-proiector şi boxe.


 
În cazul conferinţelor, restaurantul Ambros nu cere taxe pentru spaţiu, fiind necesară doar achitarea consumaţiei. În cazul unei nunţi sau al unui botez, Ambros oferă meniuri potrivite pentru toate buzunarele şi gusturile, oferă consiliere în ceea ce priveşte aranjamentul sălii, alegerea formaţiei sau a DJ-ului... Practic, se ocupă de momentul tău de la A la Z. Au experienţă în domeniu şi chiar ştiu cum să transforme un eveniment într-o adevărată poveste.
 
În data de 18 martie, restaurantul Ambros va găzdui spectacolul „Căsnicie cu bucluc“ cu Andu Axente, Clara Ghiuvelechian, Ana Maria Ştefan, Andrei Cantaragiu şi Emi Cristoiu, iar pe 19 martie, începând cu ora 21.00, va avea loc o adevărată seară italiană, alături de Don Michè. Meniul este gândit special pentru această seară şi veţi putea gusta patru tipuri de paste, pe care să le asortaţi cu un pahar de vin italian şi să ascultaţi o muzică aşa, ca în Italia. Intrarea la ambele evenimente este liberă.
 
În curând, va fi lansat şi noul meniu, dar despre asta vom vorbi la timpul potrivit.
 
Aşadar, Ambros este unul dintre restaurantele bune cu specific italian şi internaţional din Constanţa, unul dintre restaurantele de top, la modul general, unul dintre restaurantele cu ambianţă deosebită, unul dintre restaurantele perfecte pentru nunţi şi evenimente, unul dintre restaurantele de fiţe, unul dintre restaurantele pentru ridicarea stimei de sine, în care este bine să fii văzut şi multe altele. 

Informaţii utile

Facebook: www.facebook.com/Ambros.ro
Site: www.ambros.ro
E-mail: office@ambros.ro; rezervari@ambros.ro
Telefon: 0754 075 075; 0341 441 058
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii