Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:14 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Le Premier sau cum rămâi nemâncat dacă vrei „la fiţe” (galerie foto)

ro

19 Dec, 2013 00:00 19881 Marime text
Restaurantul Le Premier este situat pe strada Artistide Karatzali nr. 1 şi face parte dintr-un complex: hotel de 4 stele + restaurant.
Chiar dacă numele are rezonanţă franceză, specializarea chefului bucătar este pentru preparatele italiene. Asta doar în teorie, pentru că în practică... rişti să rămâi nemâncat.

De ce? Pentru că în afara pastelor, a sosului de pizza şi a grisinelor picante pe care ţi le servesc ca antreu (care aveau gust bun și erau preparate chiar de ei) nimic nu a fost cum ne așteptam.
Fructele de mare despre care ospătarul a spus că vin proaspete, pe pat de gheaţăs-au  simțit ca și când ar fi fost congelate.
Plus că nici nu mi s-a părut că au fost bine preparate.În salata cu avocado, brânză de capră şi ouă de prepeliţă, ouăle erau reci, deci în niciun caz proaspăt fierte.
Şi având în vedere preţurile destul de mari, nici atitudinea ospătarilor nu a fost vreo încântare. În afara scuzelor pe care le-am primit pentru că nu am putut mânca preparatul pe care l-am comandat, nu s-a întâmplat absolut nimic altceva. Iar la un asemenea nivel la care restaurantul doreşte să se ridice, nu se poate să nu fii întrebat dacă ai vrea să ţi se aducă altceva în schimbul acelei porţii de mâncare care nu ți-a fost pe plac.
 
Cu alte cuvinte, te aştepţi să ai şi servicii pe măsura imaginii pe care cei de la Premier doresc să o construiască.
Despre interior, nu prea ar fi multe de spus. Nu pentru că arăta bine. Ci pentru că localul era aranjat ca un salon pentru nunţi şi avea un aspect bătrânicios, în niciun caz luxos. Să nu mai spunem că afară, pe terasă, muncitorii lucrau de zor şi se plimbau prin restaurant ca pe bulevard. Iar într-un restaurant cu pretenţii, aşa ceva nu se întâmplă.
La final, nici măcar bonul fiscal nu s-au obosit să îl aducă fără să îl cerem noi.
 
Conform Registrului Comerţului, restaurant Le Premier funcţionează pe societatea SC Sunrise Orchid SRL şi este administrată de Emilia Mirela Ştefănescu, Patrizia Paglieri (care se întâmplă să fie chiar cheful bucătar) şi Dragoş – Florin Ştefănescu. Emilia Mirela Ştefănescu are statutul de asociat şi în societatea SC LDK Conditioner SRL, iar fiul său Dragoş – Florin Ştefănescu se ocupă de SC Tonis Trade SRL, SC Marck Leasing IFN SA şi SC DND Web Startup Solutions SRL. Patrizia Paglieri are calitate de asociat în societatea SC F & Francesco SRL.
 
Informaţii Utile:
Adresa: Strada Dr. Aristide Karatzali nr. 1
Facebook: https://www.facebook.com/lepremierconstanta
Site: www.lepremier.ro
Program: Luni – Duminică 10.00 – 24.00
Locuri de parcare: Da
Modalităţi de plată: Visa, Mastercard sau Cash
Contact: 0753 099 099 sau office@lepremier.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • alexander 28 Aug, 2016 21:58 The service was very good and the food was delicious too.
  • vio 21 Jul, 2015 11:47 Dezamagire! Astepti pana te uita Domnul chiar si pt bauturi! Nu vreau sa cred ca era servire preferentiala! Mancarea cam obosita, ospatarii nu stiu ce e aia o minima decentza! Nu mai calc!
  • rita 21 Aug, 2014 14:46 De curand am organizat nunta la acest restaurant.Totul,de la mancare la ospatari a fost impecabil,si tin sa le multumesc din nou si pe aceasta cale.
  • Raftu 26 Dec, 2013 20:21 Eu m-am simtit foarte bine aici, intotdeauna!
  • Zeno 19 Dec, 2013 02:19 Vezi paiul din ochiul altuia, dar nu vezi barna din ochiul tau. nu se poate să nu FI întrebat dacă ai vrea să ţi se aducă altceva..."?