Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:23 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La restaurantul „Ca la mama acasă by Fraţii Bucătari“ mănânci ieftin şi bine (galerie foto)

ro

14 Apr, 2016 00:00 10230 Marime text


La restaurantul Ca la mama acasă by Fraţii Bucătari din Constanţa, conceptul e destul de bine definit: locaţie mare, pusă la punct, cu multă grijă pentru funcţionalitate la volume mari de clienţi. Localul este situat pe bulevardul Tomis numărul 143. Este un spaţiu frumos, bine amenajat, un loc plăcut.
 
Prima dată am intrat în cafeneaua Ca la mama acasă by Fraţii Bucătari, iar domnişoara ospătar ne-a spus că, dacă dorim mâncare, trebuie să mergem în incinta restaurantului, care era în altă parte. Aşa că am ieşit prin uşa din faţă, am făcut dreapta, am mers puţin, apoi am făcut iar dreapta. Dacă nu ne ghida angajata cafenelei, nu reuşeam să ajungem acolo. Chiar şi ea a spus că puţini ştiu de existenţa localului din spate.
 
Odată ajunşi acolo, am primit o ofertă a zilei. Mâncarea este diversificată, atmosfera este veselă, sunt câţiva clienţi în restaurant, atraşi de preţurile mici, în primul rând. Puteţi servi ciorbe (5 - 7 lei), preparate la grătar (2,5 - 36 de lei), minuturi (4 - 21 de lei), preparate din peşte (10 - 40 de lei), salate (4 - 26 de lei), pizza (20 - 22 de lei), paste (19 - 20 de lei), sandviciuri (15 - 16 lei) sau platouri (50 - 100 de lei). O cafea şi un suc costă 6 lei la ofertă, iar pe un desert poţi plăti între 5 şi 10 lei.
 
Mi-am comandat tochitură de porc cu mămăligă (13 lei). Mâncarea este rezonabilă, nu lasă de dorit, dar nici nu este extraordinară. Servirea a fost destul de bună, ospătarii, de meserie, sunt rapizi şi precişi. Clienţi am văzut destul de puţini, faţă de alte restaurante, deşi preţurile sunt foarte mici.
 
Am văzut afişat planul de evacuare în caz de incendiu. Nu m-au întrebat dacă plătesc sau nu cu cardul şi mi-au dat, odată cu nota, şi bonul fiscal. În acest local, legea este aplicată şi nu se fumează, iar dacă ai acest viciu, trebuie să ieşi afară pentru a trage din ţigară.

Ce spune Registrul Comerţului



Restaurantul Ca la mama acasă by Fraţii Bucătari funcţionează pe societatea Fraţii Bucătari SRL, înfiinţată în anul 2013, cu sediul social în municipiul Constanţa, ce are ca principală activitate „restaurante“. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului pe 13 aprilie 2016, asociat unic în firmă este Ciprian Lavro, care nu mai figurează în nicio altă firmă. Administratorii societăţii sunt Voica Lavro şi Ciprian Lavro.
 
Potrivit vrajitorul.eu, la finele anului 2014, Fraţii Bucătari SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 264.172 de lei, o pierdere netă de 41.917 lei şi şapte salariaţi. La sfârşitul anului 2013, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 4.353 de lei, o pierdere netă de 1.969 de lei şi patru salariaţi.
 

Informaţii utile 

Facebook: www.facebook.com/Restaurant-CA-La-MAMA-ACASA-by-Fratii-Bucatari
Telefon: 0241 662 244
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii