Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:08 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Maska, un local bun pentru tinerii din Constanţa (galerie foto)

ro

28 Mar, 2016 00:00 3886 Marime text

 
La Maska este un local interesant, situat în Piaţa Ovidiu numărul 6. Designul merge pe concept unitar, foarte plăcut, care induce ideea de templu. De cum intri, un soldat de tablă te întâmpină, iar dacă o să cobori la subsol, o să ai impresia că eşti într-o pivniţă de penitenciar precum vezi în filme: pereţi mari din piatră, lanţuri, scaune şi mese de lemn. Tot interiorul este amenajat cu pricepere de oameni care au avut o idee clară în minte şi au reuşit să o şi exprime. Nu e de mirare că La Maska a prins foarte bine la tineri, pe care i-am văzut în număr mare aici, de parcă s-au vorbit să se adune în acelaşi loc. Probabil că şi muzica aceea stridentă le place.
 
Meniul este simplu şi nu cuprinde multe preparate. Puteţi servi gustări reci şi calde (3 - 15 lei), salate (16 lei), paste (18 lei), platouri (70 de lei), preparate din carne de pasăre, vită sau porc (27 -36 de lei). Un desert are preţuri cuprinse între 12 şi 18 lei, iar o cafea sau un suc costă 6 lei. Mi-am comandat piept de pui la grătar cu sos piri-piri (27 de lei), alcătuit din piept de pui, ciuperci sote, sos piri-piri şi salată de sfeclă cu hrean. În meniu scria că preparatul are 650 de grame, însă, în farfurie, cred că era jumătate. În schimb, a fost destul de bun.


 
Serviciul a fost foarte bun, ospătăriţa fiind amabilă şi glumeaţă. Am văzut afişat planul de evacuare în caz de incendiu. Nu m-au întrebat dacă plătesc sau nu cu cardul şi mi-au dat, odată cu nota, şi bonul fiscal. În acest local, legea este aplicată şi nu se fumează, iar dacă ai acest viciu, trebuie să ieşi afară pentru a trage din ţigară.

Ce spune Registrul Comerţului

La Maska funcţionează pe societatea Zeus Laucos SRL, înfiinţată în anul 2015, cu sediul în municipiul Constanţa, obiectul de activitate vizând domeniul „restaurante“. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului la 27 martie 2016, asociaţi în firmă sunt Laurenţiu Lungu şi Paul Bogdan Ionel. Administratorul societăţii este Laurenţiu Lungu, cu cetăţenie suedeză, care mai figurează ca asociat în Corsarul SRL (radiată). Paul Bogdan Ionel mai apare ca asociat în Ferrum Vero SRL.
 
Informaţii utile 
Facebook: www.facebook.com/La-Maska-Pub
Telefon: 0764 858 585
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da.

Sursa foto: ZIUA de Constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii