Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Karaoke Cafe, nici seara nu prea vin clienți! (galerie foto)

ro

07 Jan, 2014 02:00 6621 Marime text
Karaoke Café este situat în apropierea Spitalului Privat Isis, în locul fostului restaurant Fibonacci. Deși se vede de pe bulevardul Mircea cel Bătrân, acesta nu prea pare să strânească interesul eventualilor clienți. Mai ales în timpul serii, când afișajul electronic al barului nu se vede aproape deloc.
Ba chiar chelnera a fost surprinsă când ne-a văzut intrând.
Localul este măricel, dar este decorat într-un stil simplest și cam obișnuit: canapele negre, măsuțe joase și cam atât. Mi-au plăcut candelabrele negre, din sticlă topită ce răspundeau un aer elegant. Nu mi s-a părut că, în afara potrivirii cromatice, ar mai exista un punct comun cu celelalte obiecte decorative. În rest nimic altceva reprezentativ, nimic care să denote că este un bar de karaoke. La intrare, singurul lucru care îți atrăge atenția este sticla „publicitară” pentru băutura alcoolică pe care o susțin. Aceasta se regăsește vizual și în meniu. Sticla publicitară era așezată pe un dulăpior în stilul anilor 20-30, de culoare albă, cu un ușor aer romantic care mie mi-a plăcut enorm de mult, dar care nu se potrivea absolut deloc celorlalte elemente de decor.
Vorbind tot despre meniu, am observant o aranjare ceva mai ciudățică a produselor în pagină. Pun foarte mult accent pe băuturile alcoolice, iar în primele file ale meniului se regăsesc doar băuturile cu prețuri foarte mari. Spre exemplu Gray Goose(400 lei), Xellent(300 - 500 lei), Trojka(150 – 170 lei), Jagermeister(200 – 220 lei), Jack Daniel`s(200 – 220 lei) și așa mai departe.
Cafeaua, sucurile și berea sunt înghesuite în aceeași pagină: o cafea este minim 6 lei maxim 10 pentru cea cu alcool, ceaiul costă 8 lei, sucurile sunt 6 lei, iar fresh-urile și limonadele nu costă mai mult de 12 lei.
Pentru o bere la draught de 40 cl veți scoate din buzunar 7 sau 8 lei, iar pentru una la sticlă, la 33 cl veți plăti între 8 și 13 lei.
Cei de la Karaoke Café servesc și pizza, dar eu una nu am avut curaj să o încerc din simplul motiv că nu am fost sigură de prospețimea alimentelor.
Totuși, dacă vă încumetați, cea mai scumpă pizza este Pizza Karaoke și costă 29 de lei.
Servirea a fost mai mult absentă.
Baia nu era marcată ca fiind pentru femei sau bărbați, drept pentru care am tras concluzia că există doar una, ceea ce nu este cea mai fericită alegere. Totuși era amenajată cu stil, iar designul era ceva mai reușit decât în restul localului. Curățenia cam lasa de dorit.
Nu prea ne-a plăcut și, am reveni doar în cazul în care ar fi organizat un eveniment aici.
 
Informații Utile:
Adresa: Strada Smârdan nr. 12
Facebook: https://ro-ro.facebook.com/KaraokeCafeRomania
Wi-fi: Da Parola: bestkaraoke
General Manager: Manole Gheorghiu
Modalități de plată: Doar cash
Contact: 0733 482 406 sau karaoke.cafe@yahoo.com
 
Conform Registrului Comerțului Karaoke Café funcționează pe SC Naples Bueno SRL și este administrată de Iulian Ghiță. Tot el se ocupă și de societatea SC Xenios Zeus SRL.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii