Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:42 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Historia de Argentina, un restaurant marca El Comandante

ro

03 Feb, 2014 00:00 7054 Marime text
La Historia de Argentina este un restaurant argentinian marca El Comandante. Deşi nu este deschis de foarte mult timp, a devenit repede un loc foarte popular. Cea mai interesantă parte este că poţi ajunge din restaurant în club şi vice-versa. Ca şi aranjament, este plin de culoare şi elemente ce amintesc de Argentina. Tablourile sunt picturi pe pânză foarte reuşite şi în local este amenajat chiar şi un mini-etaj unde poţi sta, de asemenea. Ceea ce a lipsit au fost mâncărurile: aş fi vrut să văd în meniu o friptură de vită argentiniană sau orice alt produs cu specific. Nu mă aşteptam la prea multe fripturi, dar totuşi… le-am simţit lipsa. Pe lângă aceasta, meniul pentru mâncare… de fapt era o foaie, lucru pe care nu pot să-l trec cu vederea. Băuturile sunt aceleaşi pe care le servesc şi la demisol, la El Comandante. Nu aş avea prea multe de spus aici, doar că antreurile costă 15 lei, iar majoritatea preparatelor 22 de lei. Băuturile nu sunt prea scumpe: o bere costă 6, 7 sau 8 lei, la fel un pahar de vin fiert (şi aici spun că merită, pentru că este aproape cel mai bun din oraş), iar ciocolata caldă costă 6 lei. Atât că mi s-a părut ciudat ca la ciocolată să îmi dea pai, în condiţiile în care ea este budincă, nu lichidă. O cafea costă 6 lei, un ceai la fel, iar frappe-ul şi irish coffee costă 10 lei. Cocktailurile sunt cam 18 lei, iar restul băuturilor alcoolice nu costă mai mult de 20 de lei.

Consider că localul ar fi mai bine cotat dacă fie ar renunţa la a servi mâncare, fie şi-ar complete lista cu mâncăruri specifice. Conform Registrului Comerţului, La historia de Argentina funcţionează pe societatea comercială El Comandate Che SRL, de care se ocupă Sorin Sandulache şi Daniel-Gregory Emanoil. Acesta din urmă are calitatea de asociat şi în următoarele societăţi: Blubbles Club SRL (sediu expirat), Cuba Entertainment SRL, Davy Management & Consulting SRL (sediu expirat), Dem Duble Dan SRL, El Dictator Servicii SRL, Ema Hardy 08 Com SRL (sediu expirat, mandat administratori expirat), EmHardy Trading SRL(sediu expirat, mandat administratori expirat), Ged Capital Management SRL, Grande Che Comandante SRL, Green Fusion SRL (este sub incidenţa Legii nr. 85/2006, faliment), Hardy Import Export & Servicii SRL (funcţiune, este sub incidenţa Legii nr. 85/2006, faliment, sediu expirat), Junior El Comandante SRL, La Historia Resort SRL şi Linea In SRL (radiată).
Informaţii utile
Adresa: strada Piaţa Ovidiu nr. 13Facebook: https://www.facebook.com/LaHistoriaConstantaContact: 0753.122.455Wi-fi: daLocuri parcare: daPlata: Visa, Mastercard sau cash.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii