Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:22 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grill House Mamaia, localul fostului consilier PNL Aurel Butnaru

ro

06 Jul, 2015 00:00 4726 Marime text
Vremea urâtă nu te poate ține în casă, fie că ești din Constanța, fie că eşti turist. Așa că am ales pentru prânz restaurantul Grill House Mamaia, situat pe lângă hotelul Aurora din staţiune. De cum intri, vezi o plăcuță pe care scrie „Bine ați venit!” și o statuetă-bucătar care te întâmpină cu zâmbetul pe buze. Locul este frumos, iar mirosul este ademenitor. Un miros apetisant de frigărui, ceafă, cotlet... cam tot ce se prepară pe grătar, doar că fără fum.

Este un local curat, drăguț și cu muzică bună. O atmosferă potrivită pentru a comunica cu cel de lângă tine. Poţi sta înăuntru, dar şi afară, unde este amenajată o terasă acoperită, potrivită pentru vara aceasta năzdrăvană. În meniu descopăr diferite feluri de mâncare, cu toate că, după denumire, mă așteptam să găsesc mai multe preparate specifice grill-ului. O supă nu costă mai mult de 14 lei, salatele au prețuri cuprinse între 19 și 59 de lei, preparatele din porc la grătar - între 25 și 39 de lei, cele din vită costă între 29 și 64 de lei, iar cele din pui, între 19 și 29 de lei. Peștele costă între 15 și 75 de lei, pe o pizza poți da până la 39 de lei, iar pe o porție de paste poți plăti până la 29 de lei. Un desert costă maximum 12 lei, pe un suc plătești 5,5 lei, iar pe o cafea dai 6,5 lei. Prețurile sunt acceptabile, având în vedere că restaurantul se află în staţiunea Mamaia.
 
Ospătarul este amabil, politicos și atent. A adus imediat băutura și a așteptat un interval decent de timp până să mă întrebe ce doresc să comand. Mi-am luat aripioare picante. Un minus ar fi dat de faptul că garnitura trebuie să o comanzi şi să o plătești separat. Iar aripioarele, care au venit destul de repede, nu erau picante. De asemenea, salata de varză care le însoţea avea o roșioară în mijloc, presupun că pentru decor, întrucât nu era atât de bună pentru a fi consumată.
 
Cu alte cuvinte, nu îmi pare foarte rău că am fost la acest restaurant, dar cu banii aceia puteam mânca în altă parte, mai bine... și cu garnitura inclusă! A fost puțin sub așteptările mele.

Ce spune Registrul Comerțului

Restaurantul Grill House Mamaia funcționează pe societatea Triumph Comtur SRL din Mamaia, Constanța, adică hotel Parc. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului în data de 4 iulie 2015, firma a fost înființată în anul 1994 și se ocupă în mod principal de activităţi ale agenţiilor turistice. Capitalul social subscris este de 120.000 de lei, iar numărul de părţi sociale este de 12.000. Asociaţi sunt Aurel Butnaru, născut în anul 1947, în Valea Seacă, ce deţine 6.000 de părţi sociale, şi fiul său, Florin Butnaru, născut în anul 1980, în municipiul Constanţa, care deţine 6.000 de părţi sociale. Aurel Butnaru și Florin Butnaru sunt și administratorii Triumph Comtur SRL. Precizăm că Aurel Butnaru este fost consilier PNL.
 
Potrivit vrajitorul.eu, firma a înregistrat, la finele anului 2014, o cifră de afaceri de 1.008.236 de lei, un profit de 14.761 de lei și 22 de salariați. Se poate observa o scădere față de finele anului 2013, când a înregistrat o cifră de afaceri de 1.052.462 de lei, un profit de 110.563 de lei și 24 de salariați.
 
Informații utile
 
Telefon: 0730 626 242
Wi-fi: Da
Locuri de parcare: Da.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii