Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:25 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gatta Nera – restaurantul cu cele mai mici preţuri din portul Tomis (galerie foto)

ro

26 Sep, 2013 00:00 4804 Marime text
Restaurantul Gatta Nera, un mix între preţuri mici, servire ca la carte şi decor reuşit.
 
Am ajuns în sfârşit şi aici, la restaurantul Gatta Nera din portul turistic Tomis. Din exterior pare drăguţ. Nu excelent, dar drăguţ. Primele pe care le veţi vedea sunt suporturile pentru lumânări. Au un aer mediteranean şi integrează localul în peisajul portuar.
Când intri, îţi atrag atenţia cam toate: mini-vazele cu flori decorate cu sfoară, feţele de masă elegante, barul înalt din lemn, apoi decoraţiunile.
În interior nu este prea multă lume, deşi e puţin cam răcoare. De fapt, nu prea sunt clienţi deloc.
Scaunele din exterior sunt comode, deşi masa nu este la fel de frumoasă ca cea din restaurant.

Meniurile au un aer vintage şi s-ar potrivi localului dacă nu ar fi situat în port. În orice caz, preţurile sunt chiar bune, nu e prea scump nimic: bruschetele sunt între 7 şi 10 lei, salatele le găsiţi între 18 şi 22 de lei, preparatele de porc, pui şi vită au preţuri între 17 şi 42 de lei. Pastele costă cel mult 22 de lei, iar pentru fructele de mare scoateţi din buzunar maxim 45 lei: pentru platoul special Gatta Nera cu un mix de creveţi, calamari, caracatiţă, surimi şi sepie.
Aveau şi hamsii, la 13 lei 200 de grame, saramură de crap cu mămăliguţă la 32 de lei, dorada umplută cu ierburi aromate la 34 de lei şi păstrăv la grătar pentru care trebuie să plătiţi 30 de lei.

La categoria desert, cel mai scump este 16 lei, adică 180 de grame de profiterol. Dar eu v-aş sfătui să încercaţi Mozzart cu fistic sau cu cireşe, la 14 lei.
Cel mai scump este un vin spumant italian Martelozzo Blue Pearl: 96 de lei.
Servirea a fost ceva mai specială, chiar dacă ospătarii nu au o ţinută specială, atitudinea chelnerului a fost profesionistă.
Le acord celor de la Gatta Nera un plus pentru informaţiile foarte utile de pe pagina de Facebook: ce puteţi găsi, existenţa locului de parcare, tipurile de servicii, etc.
 
Informaţii utile:
Facebook: https://www.facebook.com/gattaneraconstanta
Rezervări: 0723 754 267
Contact: gattaneralounge@yahoo.com
Program: Luni – Duminică 09.30 – 01.00
 
Conform Registrului Comerţului, restaurantul Gatta Nera funcţionează pe firma S.C. LA GATA NERA SRL şi este administrată de Szanto Adina Maria şi Dumitru Nicoleta Camelia.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii