Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:52 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Entourage Cafe & Lounge, un local cu un concept modern, cu muzică și mâncare bună (galerie foto)

ro

15 Jan, 2016 00:00 6610 Marime text


Entourage Cafe & Lounge Constanța este situat pe bulevardul Tomis, numărul 102, în zona Sălii Sporturilor din municipiu. Este o cafenea cunoscută bine printre constănțeni, inspirată de conceptul modern de Lounge Bar & Café.
 
Localul este mare, fiind spațiu suficient chiar și într-o zi aglomerată. Nu e de mirare, deci, că locul a devenit „atracția” zonei pentru tineri. Atmosfera este una relaxantă, cu muzică bună, pe timp de zi, iar serile de weekend le transformă DJ George Novac în atmosferă incediară de club.


 
Pe lângă atmosferă și muzică buna, Entourage Cafe & Lounge are în meniu preparate simple. Astfel, puteți servi micul dejun (17 – 20 lei), gustări (11 – 15 lei), sandwichuri (18 – 20 lei), salate (20 – 26 lei), pizza (17 – 25 lei) sau paste (16 – 23 lei). Pe un desert puteți plăti 14 lei, iar o cafea sau un suc costă 6 lei. Ca la aproape orice cafenea, Entourage are „Happy Hour” între orele 07.00 – 18.00, unde un espresso și o apă plată sau Cola costă 9 lei. Am mâncat un sandwich „Chicken with bacon” (19 lei) care conținea piept de pui, bacon crocant, salată verde, brânză toast, roșii, cartofi prăjiți și maioneză. Mâncarea a venit foarte greu, însă a fost bună.
 
Serviciul e destul de bun, însa lent, cu toate că am văzut mulți chelneri la Entourage care alearga de colo-colo. Am văzut afişat planul de evacuare în caz de incendiu. Nu m-au întrebat dacă plătesc sau nu cu cardul, însă mi-au adus, o dată cu nota, și bonul fiscal.
 
Asadar, Entourage Cafe & Lounge e un lucru bine făcut, serios și gândit pe termen lung. Merită încercat măcar o dată.

Ce spune Registrul Comerțului

Entourage Cafe & Lounge funcționează pe Pancos Invest SRL, firmă înființată în anul 2014, cu sediul social în municipiul Constanţa, pe strada Griviţei ce are ca principală activitate „Restaurante”. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului în data de 14 ianuarie, asociatul unic al firmei este Panaiotu Peţu, iar administratorul societății este Costică Peţu.
 
Panaiotu Peţu nu mai figurează în nicio firmă, însă Costică Peţu apare ca asociat în Cos Stil SRL (radiată), Dobrogea Estival Company SRL, Pam Improexp SRL (faliment), Pam Intercom SRL (radiată), Pam Litoral Services SRL (radiată) și în Pamconstruct Invest SRL (faliment).
 
Potrivit vrajitorul.eu, la finele anului 2014, Pancos Invest SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 200.112 lei, o pierdere netă de 69.968 lei și niciun salariat.
 
Entourage Cafe & Lounge funcționa înainte pe altă societate, Pam-Litoral Services, avându-i ca acţionari, atunci, pe Costică Pețu şi Panait Pețu.
 
Informații utile:
 
Facebook: www.facebook.com/entourage.cafe
Site: www.entourage-cafe.ro
Telefon: 0721 626 242
E-mail: office@entourage-cafe.ro, contact@entourage-cafe.ro
Locuri de parcare: Da
Wi-Fi: Da
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii