Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:20 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dacă nu vrei să te simţi ca la nuntă, mai bine nu mergi la restaurant Colonadelor (galerie foto)

ro

07 Oct, 2013 00:00 11260 Marime text
Odată cu venirea frigului, terasa se închide şi dacă vrei să mănânci singura opţiune este în saloanele de nunţi. Aşadar, dacă nu vrei să te simţi ca la nuntă, atunci nu te sfătuiesc să mergi la Colonadelor.

Restaurant Colonadelor este situat pe strada Traian nr. 53, lângă Ten Hotel. Hotelul este de 4 stele şi face parte din acelaşi complex.
Ghinionul nostru este că a venit toamna şi a început frigul, drept pentru care terasa nu mai era disponibilă pentru a lua masa. Astfel, ne-am alăturat celor câţiva clienţi din interiorul restaurantului. Prima impresie pe care o lasă este că ai nimerit la sfârşitul unei nunţi. Localul este amenajat ca un salon, astfel să poată găzdui evenimente, dar să şi poată servi mese obişnuite.
Din punctul meu de vedere aceste două posibilităţi nu prea se împacă bine pentru că nu mi-a creat o plăcere specială să mănânc la o masă de opt persoană, decorată exact ca de nuntă. În plus, feţele de masă erau pătate, aveam opt pahare pe masă, dintre care unul arăta că a fost folosit şi aşezat înapoi în aranjament fără a mai fi spălat. Mai mult, scrumiera nu era curată şi  pliculeţele de zahăr goale tronau în mijlocul mesei.
Servirea a lăsat de dorit: băuturile au venit destul de târziu, la sfârşitul mesei chelnerul a uitat să ia o parte din tacâmuri. Dar ce a fost cel mai rău este că imediat după ce am mâncat şi înainte să cerem nota, domnişoara ospătar a hotărât să ia o pauză de vorbă cu celelalte colege care s-a prelungit până când am mers personal să plătim consumaţia.
Am scăzut un punct pentru decorul de nuntă din restaurant, un punct pentru curăţenia care lipsea în totalitate şi unul pentru neatenţia cu care am fost trataţi.
Aşadar, acordăm nota 7 celor de la restaurant Colonadelor cu specificaţia că preţurile preparatelor sunt acceptabile: în meniu găsiţi felul întâi, felul doi şi salată la 20 de lei , iar mustul este absolut delicios. Un pahar generos costă doar 4 lei!
Apreciem că de această dată nu ni s-au umflat notele de plată, ca în celelalte dăţi, iar chelnerii erau ceva mai tineri!

Informaţii utile:
Facebook: https://www.facebook.com/ComplexColonadelor
Site: http://www.colonadelor.ro
Contact: 0241.618.058 ; 0728.018.058 sau ten@colonadelor.ro

Restaurantul Colonadelor funcţionează pe firma S.C. Colonadelor Internaţional SRL, administrată de cunoscutul om de afaceri Nicolae Terzi, în parteneriat cu Aurica Uzun.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • hmm 07 Oct, 2013 17:30 Nota 7 ? Ce generosi sunteti...