Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:56 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

City Bistro Cafe, un Queen Elisabeth al mall-urilor (galerie foto)

ro

05 Dec, 2013 00:00 6054 Marime text
Situat în City Park Mall, City Bistro Cafe este un alt restaurant din linia celor de la Queen Elisabeth.
Acesta vine cu o noutate în materie de preparate, unele mai puţin pretenţioase şi mult mai accesibile publicului larg. Acest lucru se observă uşor, mai ales când în timpul săptămânii abia mai găseşti o masă liberă în interior. Tocmai de aceea, au fost aşezate mese şi afară.
Deşi este deschis de aproximativ doi ani, nu sunt sigură că sunt prea multe persoane care ştiu cum se numeşte sau de cine aparţine localul.
 
Totuşi este un restaurant care îţi rămâne în minte şi pentru preparatele gustoase, dar şi pentru servirea promptă. Preţurile sunt influenţate de locaţie, mall-ul, însă sunt delicioase. Mi-a plăcut cum arată meniul: este alb, nici foarte elegant, nici foarte comun şi la preparatele din carne îţi sunt sugerate anumite garnituri care sunt potrivite pentru respectivul fel de mâncare. Eu, în schimb, v-aş recomanda burgerii pentru că sunt buni şi pentru că este interesant cum sunt asamblaţi în farfurie. La fel şi cartofii prăjiţi. O porţie de burgeri costă 18 lei în orice compoziţie. Se poate servi pizza de la 14 la 29 lei. Preparatele pe grătar sunt între 15 şi 25 de lei, iar la acestea vă sunt recomandate garniturile despre care vorbeam mai devreme şi dacă sunteţi amatori de mâncăruri picante, aveţi de alege dintre fajitas de pui şi fajitas de vită: 25 şi respectiv 29 de lei. Deserturile sunt cam puţine, dar sunt ceva mai deosebit decât cele de prin alte părţi. Acestea nu costă mai mult de 14 lei. Cafeaua costă minim 6 lei, au mai multe tipuri de latte macchiatto şi toate costă 10 lei. Specialităţile de cafea sunt cam 14 lei.
În cazul în care doriţi să serviţi un vin românesc, cei de la City Bistro Cafe servesc din domeniile: Agricola Ştirbey (Drăgăşani), Domeniile Coroanei (Segarcea) şi Sâmbureşti.
 
Potrivit Registrului Comerţului, restaurant City Bistro Cafe funcţionează pe societatea SC Best Quality Solutions SRL şi este administrată de Gheorghe Teliceanu şi de Elena-Daniela Teliceanu.
 
Informaţii utile:
Adresa: Bulevardul Alexandru Lăpuşneanu 116C, Constanţa
Facebook: https://www.facebook.com/CityBistroCafe
Program: Luni-Duminică: 10.00 – 22.00
Happy Hour: 10.00 – 14.00
Acceptă plata cu cardurile: Visa, Marstercard
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii