Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:48 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chinese Garden, pe afară e vopsit gardul și înăuntru…

ro

20 Sep, 2013 21:49 6531 Marime text
Unul dintre cele mai dezamăgitoare restaurante din portul turistic Tomis din toate punctele de vedere: de la atitudinea chelnerilor până la gustul și aspectul preparatelor din farfurie.

Cel mai bun lucru din restaurant este modul lor de prezentare!
În această recenzie voi vorbi despre restaurantul Chinese Garden din portul turistic Tomis, din zona debarcaderului.
Am să încep prin a spune că prezentarea este excelentă: panoul de la intrare este expresiv, chelnerii sunt frumos îmbrăcați, iar ambianța este într-adevăr … chinese.

Mi-au plăcut lampadarele cu însemne chinezești și scaunele cu spătare înalte, din interior. Fațada restaurantului, cu imaginile preparatelor culinare lipite pe jumătatea inferioară a geamurilor, intregea prezentarea ”ca la carte”. Un plus îl constituie baia care era curată și frumos amenajată și mai important, era în interior.
Ceea ce nu mi-a plăcut a fost servirea. Cei doi chelneri nu făceau absolut deloc față comenzilor. Din această cauză meniurile de prezentare ne-au fost oferite târziu, iar mâncarea a ajuns la aproape o oră după comandă. Și că tot veni vorba de preparatele lor, nu recomand noodles. Le-am cerut nepicante, iar bucătarul le-a scăldat, la propriu, în sos dulce-acrișor care le-a schimbat total gustul. Nu au fost deloc pe placul meu, mai cu seamă că am simțit că ar fi fost necesară o preparare mai îndelungată.

Un lucru pozitiv în acest caz, al mâncării, îl reprezintă varietatea de preparate cu specific chinezesc, dar și combinațiile de fructe de mare. Spre exemplu, orezul este între 7 și 11 lei, salatele costă între 9 și 20 de lei, iar pentru fructele de mare trebuie să scoateți din buzunar ceva mai mult – în jur de 40 de lei. Băuturile cu specific erau prezente în meniu, dar lipseau din stoc.
Am apreciat că am fost întrebată dacă mi-a plăcut preparatul, dar mi s-a părut ciudat că nu mi-au cerut să spun ce anume mi-a displăcut, astfel încât să își îmbunătățească modul de preparare al produselor.
În schimb, un alt lucru supărător a fost modul preferențial de a trata clienții. Chelnerii își dădeau interesul ca anumite persoane din restaurant să fie cât mai mulțumite, întrucât erau niște cunoscuți oameni de afaceri din Constanța.
Per total, însumând toate plusurile și minusurile, restaurantul este unul mediocru. Am să mă întorc peste câteva luni să văd dacă a apărut vreo schimbare.
 
Chinese Garden funcționează în Registul Comerțului ca și S.C. CHINESE GARDEN SRL ce este administrată de Voiculescu Mihai-Iulian în parteneriat cu Voiculescu Domnica.
 
Informații utile:
Site: http://www.chinesegarden.ro/constanta/
Rezervări/Comenzi: 0745.11.11.44 / 0241.670.717
Program: Luni - Duminică, 10:30 - 23:30
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii