Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:51 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Brown Cafe, unde angajații nu știu să se comporte cu clienții

ro

30 Dec, 2013 16:31 3218 Marime text
Brown Cafe este situată pe bulevardul Tomis, vis-a-vis de Primăria Constanța și este deschisă de puțin timp. Spun „puțin” pentru că de când a fost gata, nu a stat prea mult timp deschisă.

După cum îi spune numele, cam toate accesoriile și obiectele decorative sunt în nuanțe de maroniu și bej, iar interiorul este chiar interesant. Mi-au plăcut și decorațiunile de Crăciun, dar, cumva, fără ele locul arată ieftin și kitschos.

Mesele sunt câteva, dispuse de-o parte și de alta a cafenelei, acolo unde sunt canapelele. Deci, practic, este un local unde poți veni cu mai mulți prieteni.
Prețurile sunt cam mari pentru unele produse.  De exemplu, apa plată în „ora veselă” costă 8 lei, cafeaua plus un suc la fel, iar limonada este 9 lei.  În restul timpului un espresso costă 6 lei, ciocolata caldă este 8 lei. Frappe -urile cu diferite arome costă 13 lei, iar pentru un suc trebuie să plătești cam 6-7 lei.

La fel de rea a fost și atitudinea angajaților, care se pare că nu au înțeles cum trebuie să se comporte pentru a atrage clienți. Nu ar strica să învețe cum să vorbească.
Într-adevăr, pentru băuturi nu am așteptat mult, dar pentru a reuși să cerem nota a durat ceva mai mult decât ne-am fi dorit. Motiv pentru care, momentan, nu îl recomand.
Conform Registrului Comerțului, Brown Cafe funcționează pe societatea SC Cocktails & Dreams Cafe SRL (cu sediu expirat) și este administrată de Mihail Marin și Radu Bogdan Marin. Mihail Marin se ocupă și de SC Total Eco SRL, iar Radu Bogdan Marin a fost acționar în următoarele societăți: SC Dekor Improvement SRL, SC Perlet Multisistem SRL, SC Virtual Future SRL și SC Winning Distribution Expert SRL(toate radiate).
 
 
Informații utile:
Adresa: Bd. Tomis nr. 56
Facebook: https://www.facebook.com/cta.browncafe
Happy hour: 09 – 18
Wi-fi: da Parola: ilovebrowncafe
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii