Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:35 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bistro Cafe - Balada Nej, bucătărie internaţională şi românească, preţuri mici, pretenţii pe măsură (galerie foto)

ro

22 Oct, 2015 00:00 2824 Marime text


Bistro Cafe - Balada Nej se află la parterul hotelului de pe bulevardul 1 Decembrie 1918. Ambientul reprezintă concepţia fondatorului, Niculae Nejloveanu.
 
Cum intri, te întâmpină o armură, iar când păşeşti în local, mai întâlneşti câteva. Din decor mai fac parte câteva cărţi. La prima vedere, pare să fie o investiţie consistentă acolo. Au avut un arhitect bun probabil, arată bine, iar conceptul e unitar. Totuşi, mesele sunt prea mici, asta le face incomode. În schimb, ferestrele sunt mari şi vezi tot ce mişcă pe bulevard.
 
Meniul e luat foarte în serios la Bistro Cafe - Balada Nej: e scurt, inspiră încredere din prima. Bucătărie internaţională şi românească, mai degrabă clasică, nu caută să iasă în evidenţă cu orice preţ. Există o oferta zilnică, compusă din supă de găină cu tăiţei de casă şi ceafă de porc cu cartofi prăjiţi, la preţul de 18 lei, ciorbă ţărănească de văcuţă şi şniţel din muşchiuleţ de pui cu cartofi natur, care costă 19 lei, coaste de porc cu piure de cartofi, la preţul de 23 de lei. O salată costă între 15 şi 19 lei, pastele - 19 lei, un sandwich - 12 - 22 de lei, o ciorbă - 6 - 13 lei, peştele costă 20 de lei, meniurile tradiţionale au preţuri cuprinse între 13 şi 23 de lei, iar preparatele din carne - 15 - 32 de lei. Pe o cafea dai 7 lei, un desert costă între 4 şi 14 lei, iar un suc costă 6 lei.
 
Eu am comandat supă de găină cu tăiţei de casă şi ceafă de porc cu cartofi prăjiţi (18 lei). Am aşteptat ceva timp să vină mâncarea şi sigur nu a fost făcută pe loc. Ceafa a fost puţin mai groasă decât era cazul, fără prea multă sare. Sare am găsit pe masa vecină. Felul doi a fost ceva mai bun decât supa. Cartofii erau delicioşi, iar ceafa, puţin cam tare, însă gustoasă.
 
Am văzut că Bistro Cafe - Balada Nej are şi sistem „delivery“, fiind disponibil întregul sortiment de preparate din meniu.
 
Serviciul nu a fost chiar rapid. Am aşteptat după meniu, după băutură şi mai mult după mâncare, deşi nu erau mulţi clienţi. Preţurile sunt destul de mici, după cum am arătat, însă şi porţiile sunt pe măsură.

Ce spune Registrul Comerţului

Bistro Cafe - Balada Nej funcţionează pe societatea Axa Performance SRL, înfiinţată în anul 2007, cu sediul social în municipiul Constanţa, ce se ocupă de „hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare“. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului pe 21 octombrie 2015, asociat unic şi administrator al firmei este Lavinia Maria Zinca, care nu mai figurează ca asociat în nicio altă firmă.
 
Conform vrajitorul.eu, la sfârşitul anului 2014, Axa Performance SRL înregistrase o cifră de afaceri de 1.121.595 de lei, un profit de 5.985 de lei şi 12 salariaţi. La finele anului 2013, firma înregistrase o cifră de afaceri de 1.341.923 de lei, un profit de 6.303 lei şi zece salariaţi.
 
Informaţii utile
Site: www.laprotap.ro
Telefon: 0728.870.505, 0241.639.843
Locuri de parcare: Da
Wi-Fi: Da.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii