Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:21 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Antico, pizza bună la cuptorul pe lemne Un antrenor de sporturi de contact din Constanţa şi-a deschis restaurant (galerie foto)

ro

03 Mar, 2016 00:00 15738 Marime text


Am rămas foarte surprinsă când am intrat pentru prima dată în Pizzeria Antico de pe strada Nicolae Iorga numărul 48, să văd un restaurant micuţ, cu tot felul de clienţi, de la liceeni exaltaţi, până la bunici şi copii. Aşa că îmi închipui că acest local este o afacere de succes deja, cu toate că nu este deschis de foarte mult timp. Într-adevăr, am văzut că oamenii aceştia şi-au extins businessul cu opţiunea de livrare la domiciliu, în Constanţa.
 
Preţurile sunt de-a dreptul mici la Antico, iar pizza se prepară în cuptor pe lemne. Meniul nu este foarte variat, cuprinzând doar pizza, la preţul de 15 lei, şi băuturi - un suc sau o cafea costă 3 lei. Am comandat pizza Quatro Stagioni şi am văzut cum este preparată şi introdusă în cuptor. De asemenea, am văzut produse proaspete şi de calitate. În plus, nu am aşteptat foarte mult să vină comanda. Am fost serviţi imediat, iar pizza a fost delicioasă!
 
Chelnerii au fost amabili, însă pentru spaţiul în care este amenajat localul nu pot da o notă mare, deoarece sala este destul de mică. Cu toate acestea, vă recomand Antico pentru a mânca o pizza preparată în cuptorul pe lemne.


 
Nu am văzut afişat planul de evacuare în caz de incendiu. Nu m-au întrebat dacă plătesc sau nu cu cardul şi mi-au adus, odată cu nota, şi bonul fiscal.

Ce spune Registrul Comerţului

Antico funcţionează pe societatea Zen Massage SRL, înfiinţată în anul 2004, cu sediul social în municipiul Constanţa, ce se ocupă de „activităţi de întreţinere corporală“. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului pe 2 martie 2016, asociat unic şi administrator în firmă este Bogdan Iulian Mocanu, care mai apare în Alix Andcris SRL şi Zen Art SRL.
 
Potrivit vrajitorul.eu, datele financiare ale firmei nu au fost actualizate din anul 2008. Atunci, Zen Massage SRL înregistrase o cifră de afaceri de 59.199 de lei, un profit de 16.308 lei şi un salariat.
 
Bogdan Iulian Mocanu este antrenor la clubul Absoluto Constanţa, unde se practică jiu-jitsu brazilian, arte marţiale, kickboxing, MMA şi lupte libere. Bogdan Iulian Mocanu a adus multe medalii în Constanţa, prin copiii pe care i-a antrenat, dar şi prin adulţii cu pasiune pentru aceste sporturi.
 
Informaţii utile
Facebook: www.facebook.com/anticopizzeria
Telefon: 0799.220.440
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii