Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andante Cafe, deși este o cafenea micuță, este foarte cunoscută (galerie foto)

ro

23 Dec, 2013 18:34 9262 Marime text
Andante Cafe este singura cafenea care a introdus conceptul de Bursă a produselor Situată pe bulevardul Mircea cel Bătrân,  în zona Spitalului Clinic Judeţean Constanța, cafeneaua este cunoscută atât de locuitorii acestui cartier cât și de către cei din împrejurimi.
Întâi pentru prețurile mici ale produselor și apoi pentru modalitatea inedită de a face discounturi. Pentru că pe lângă happy hour care este între orele 15 și 16, cei de la Andante Cafe au introdus și Bursa Produselor. Regulile bursei din afaceri, se aplică și aici: anumite produse pleacă cu un preț mai mic decât cel din meniu, iar cu cât cererea acestuia este mai mare, cu atât produsul revine mai repede la prețul inițial. Deși pare complicat, nu este.  Chiar este amuzant și incitant pentru că trebuie să găsești momentul potrivit în care să comanzi.

De altfel, o cafea costă în jur de 5 lei, o apă la fel. Berea este 4 lei, iar sucurile nu costă mai mult de 6 lei. Fresh-ul de portocale este la fel ca și milk-shake-urile 8 lei.
Interiorul, este amenajat foarte interesant, cu o mulțime de obiecte ce definesc localul. Mini-tablourile, afișele cu mesaje interesante și celelalte obiecte de decor se îmbină perfect cu atmosfera.
Și chiar dacă este mic, este aranjat în așa fel încât să poți avea intimitate.
Servirea este  chiar mai bună decât în alte localuri unde chiar te aștepți să fii tratat în alt fel.
Singurul inconvenient cred că sunt băile. De fapt, este o singură încăpere cu două vase de toaletă. Singurul lucru bun este că există uși.
Fiind singura neregulă, o putem trece cu vederea. Astfel încât, putem spune că ne-a plăcut cât să revenim într-o seară de vineri – sâmbătă.

Informații utile
Adresa: Str. Mircea cel Bătrân nr. 150
Site: www.andantecafe.ro
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Andante-Cafe/179819875396994 sau https://www.facebook.com/andantecafe
Program: Luni - Duminică 07.00 – 01.00
Wi-fi: Da
Happy hour:  15.00 -16.00

Conform Registrului Comerțului, Andante Café funcționează pe societatea SC Andante Café SRL și este administrată de Liviu Daniel Mocanu și Elena Mocanu. Cei doi se ocupă și de societatea SC Baby World SRL, iar Liviu Daniel Mocanu a fost și administratorul SC Tornado Service SRL.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Lazar Marius 26 Dec, 2013 00:32 Cand în Constanta nu se știa prea bine ce este "wireless connection",acest bar avea deja funcțional acest sistem.Bravo! Keep it up!!!
  • eu 24 Dec, 2013 09:27 Un local ce a rezistat in timp si care a reusit si sa se dezvolte. Bravo lui!