Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:18 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambros, un local destul de nou în Constanţa Ziua Femeii şi ziua restaurantului, organizate într-un stil incendiar (galerie foto)

ro

22 Feb, 2016 00:00 4354 Marime text


Cu toţii ne dorim să avem parte de o experienţă deosebită atunci când vine vorba de evenimentele importante din viaţa noastră. Pornind de la restaurantul pe care îl alegem şi continuând cu preparatele şi serviciile, toate ar trebui să ne ofere amintiri de neuitat.
 
Am descoperit, pe strada Mircea cel Bătrân numărul 121, restaurantul Ambros, cu un design urban şi fresh, care te surprinde prin atmosfera relaxată, un loc unde cu siguranţă ţi-ar plăcea să sărbătoreşti. Este un restaurant mare - încap acolo aproape 200 de oameni -, luminos, interiorul este amenajat foarte bine, iar terasa e impresionantă (chiar dacă încă nu e deschisă) în primul rând prin mărimea ei. S-a investit mult în acest restaurant, lucrurile sunt bine făcute, ca să funcţioneze pe termen lung.
 
Meniul cuprinde preparate atât din bucătăria italiană, cât şi din cea internaţională. Ingredientele premium sunt aduse personal de reprezentanţii Ambros, direct din Italia. Poţi avea parte aici de experienţe culinare deosebite, „puse în scenă“ de un maestru-bucătar italian. Feedback-ul clientului este extraordinar de important pentru cei de la Ambros, astfel că se depun toate eforturile pentru a-i fi satisfăcute poftele. Dacă vrei ceva deosebit, trebuie neapărat să încerci pastele, care sunt exact ca în Italia, după reţete originale.

Evenimente incendiare

Restaurantul Ambros organizează, în următoarea perioadă, două evenimente de excepţie, ce promit o atmosferă incendiară.
 
Primul va avea loc pe data de 5 martie, atunci când se va sărbători Ziua Femeii. În cadrul acestui eveniment vor cânta Eugen Muscan la pian, Alexandru Florea, de la Vocea României, Mario Fieraru - vioară, iar invitatul special este Cristian Bogdan, ce va încânta clienţii cu muzică populară. De asemenea, nu are cum să lipsească un show de striptease, doamnele prezente urmând a fi răsfăţate de trupa Unique Boys.


 
Meniul stabilit pentru acest eveniment are preţul de doar 120 de lei şi include preparate delicioase. Astfel, veţi servi aperitiv alcătuit din ruladă pe pui umplută cu legume şi mozzarella, foie gras de casă cu fistic, prosciutto crudo di Parma cu salată de crudităţi, tartine de somon şi spumă de lime, mini caprese cu roşii cherry şi maioneză de busuioc, tartine de icre de Manciuria, creveţi pane cu sos Calypso şi valeriană. Pe lângă aperitiv, veţi fi servit cu un fel principal compus din somon la grătar cu miere picantă şi fistic, salată de rucola cu garnitură de broccoli şi conopidă sau ruladă din piept de curcan umplută cu spanac şi mozzarella cu garnitură de cartofi la cuptor cu rozmarin şi salată Coleslaw. La desert, veţi putea savura un delicios tort de ciocolată neagră cu spumă de căpşuni şi fulgi de migdale. La capitolul băuturi, puteţi consuma orice doriţi, întrucât au inclus în acest preţ al meniului free bar.
 
De asemenea, pe data de 8 martie, Ambros împlineşte un an de existenţă. Astfel, restaurantul iese din tiparele cu care aţi fost obişnuiţi şi reduce absolut toate produsele din meniu la jumătate de preţ!
 
Dacă te-am convins, trebuie să suni acum să faci o rezervare!
 
Informaţii utile
Facebook: www.facebook.com/Ambros.ro
Site: www.ambros.ro
E-mail: office@ambros.ro; rezervari@ambros.ro
Telefon: 0754 075 075; 0341 441 058
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii