Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:39 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afacere de familie Marrakesh, un fast-food atipic ce atrage foarte mulţi clienţi (Galerie foto)

ro

04 Jul, 2014 00:00 9602 Marime text
Văzând că aproape de fiecare dată când trec prin zonă fast-food-ul Marrakesh are clienţi, am hotărât să încerc şi eu unul din preparatele lor. Am ales chiar „specialitatea casei“, sandvişul Marrakesh, pe care, de altfel, chiar cel ce îl prepara mi l-a recomandat. Deşi sunt încă indecişi în ceea ce priveşte specificul localului, îmbinând aromele mediteraneene cu cele specifice Marocului şi completând cu deserturi arăbeşti, produsele chiar sunt proaspete şi gustoase. Am spus că este un fast-food atipic tocmai pentru că reuşeşte să contrazică ideea potrivit căreia orice mâncare de fast-food este îmbibată în ulei şi maioneză. Sandvişurile lor, pe care le servesc fie în lipie, fie în chiflă cu seminţe, conţin carne de pui şi curcan sau carne de vită, multă salată, legume şi sosuri speciale, de susan sau de ardei iute.
Preţurile depăşesc, în general, 10 lei, dar nu se ridică mai sus de 20 de lei, iar pentru o băutură răcoritoare nu plăteşti mai mult de 5 lei. Au şi un meniu care cuprinde sandvişul Marrakesh, o doză de Coca-Cola şi o prăjitură arăbească Basbousa, care costă 12 lei. Servesc şi câteva sortimente de pizza, alte specialităţi precum Kefta şi Falafel, dar şi salate. Fast-food-ul se laudă cu sosuri, ierburi şi mirodenii speciale, de origine mediteraneană.
Localul primeşte însă şi un minus, deoarece preparatele nu pot fi servite decât la pachet, asta dacă nu îţi place să mănânci într-o încăpere foarte mică, în care este foarte cald şi în care există o singură masă.

Potrivit datelor înregistrate la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului, Marrakesh funcţionează pe societatea Elion Import-Export SRL, cu sediul social în municipiul Constanţa, pe strada Andrei Mureşanu, ce funcţionează din anul 1992. Firma îi are ca asociaţi persoane fizice pe Anişoara Victoria Anton şi pe Tudoriţa Anton, fiecare cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 24,11%, şi pe Georgel Anton şi Nelu Anton, fiecare cu 25,89% din acţiuni. De asemenea, administratori sunt Anişoara Victoria Anton, împreună cu Tudoriţa Anton. Domeniul principal de activitate, potrivit codificării CAEN, este reprezentat de „fabricarea îngheţatei“. La sfârşitul anului 2013, societatea a raportat o cifră de afaceri de 7.087.638 de lei, un profit net al exerciţiului de 47.291 de lei şi un număr mediu de 96 de salariaţi.

Informaţii utile


Adresa: strada Ştefan cel Mare, vizavi de Tomis Mall
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Marrakech-Fresh-Food/697360336989330
Program: zilnic, între orele 9.00 şi 23.00.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii