Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:43 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

General Auto Trading - piese auto, accesorii auto

ro

24 Mar, 2013 15:41 3678 Marime text
Raportul calitate-preţ pe care l-am oferit de-a lungul timpului, ne-a ajutat să ne consolidăm o reputaţie excelentă şi să ne formăm un cerc larg de clienţi fideli, dar şi un număr mare de colaboratori, începând de la proprietarii - persoane fizice - de autoturisme şi până la marile companii multinaţionale existente azi în România.

Importul şi comercializarea de piese auto de prim montaj, garantate prin certificate de calitate precum şi profesionalismul şi experienta noastră în vânzarea corectă a acestor piese, promptitudinea şi seriozitatea cu care onorăm orice comandă, ne recomandă ca fiind una dintre cele mai bune companii de pe piaţa românească de piese auto de schimb pentru autoturismele străine.
Noi comercializam piese auto europene , japoneze ,coreene ,americane originale si aftermarket, anvelope si produse pentru intretinere, in lista producatorilor nostri regasindu-se numai nume consacrate. Dorim astfel sa va punem la dispozitie doar produse calitative si competitive, incercand sa oferim cel mai mic pret de pe piata romaneasca.
S.C. GENERAL AUTO TRADING S.R.L.

ADRESA: Str. Atelierelor nr 11
TELEFON: 0241/616444
FAX: 0241/616444
E-MAIL: office@general-auto.ro
WEB: www.general-auto.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii