Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:21 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

umblat.ro Salut! Numele meu este Umblat.ro…

ro

07 Oct, 2015 10:44 2196 Marime text

…și cred că a venit momentul să îți spun mai multe despre mine.

Dacă ai dat primul click pe site știi deja de jocul nostru. Poate ai mai văzut și ce postăm pe blog din când în când sau poate ne-ai dat Like și pe Facebook. Dacă încă te întrebi care e faza cu umblat.ro articolul ăsta vine la fix. Aici vei găsi toate explicațiile de care ai nevoie. Începem cu începutul, adică cu jocul nostru.



La primul click, jocul pare un fel de tetris nou, dar nu e chiar asta. E mult mai greu! (Zi sincer: tu ce level ai făcut?) Poate oi fi spus că vrem să îți antrenăm mușchii degețelelor sau să testăm rezistența tastaturii tale! Departe de noi gândurile astea (hey! nici tastaturile noastre nu au avut o viață ușoară:).

În joc tu ai avut ocazia să plimbi niște pini (adică umblătorii noștri) pe harta țării. Ideea e așa: fiecare pin umblător reprezintă de fapt o arie de interes: muzică, sport, film, teatru și tot așa. În fiecare zi, în aproape toate orașele din țară, se întâmplă câte un eveniment mișto. Problema e că nu afli mereu de ele din diverse motive: ori nu sunt promovate suficient de bine, ori siteurile pe care sunt promovate sunt încurcate și greu de navigat. Pe Facebook ar trebui să urmărești o grămadă de pagini ca să nu scapi nimic. Chiar și așa, modul în care Facebookul ordonează informația în feedul tău (publicând doar cele mai comentate posturi și implicit cele mai comentate eventuri) e metodă sigură de fail.

Uneori să cauți un eveniment care să îți placă seamănă cu un treasure hunt: durează o veșnicie și asta pentru că siteurile nu au filtre bune pentru căutari. Și uite că am ajuns în punctul unde ne dăm mari pentru că avem intr-adevăr cu ce.



Umblat.ro are unul dintre cele mai tari motoare de căutare. Modul nostru de selecție a evenimentelor e clar si fără echivoc: alegi ce să vezi pe site în funcție de aria geografică de desfășurare sau în funcție de domeniul de interes. Dacă vrei, poți să și combini aceste două criterii.

Continuarea pe: blog.umblat.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii