Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:22 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

umblat.ro Bucharest, not Budapest!

ro

30 Sep, 2015 11:40 2007 Marime text


De-a lungul vremii au fost momente care mi-au demonstrat că mare parte dintre artiștii ce ajung prin România nu prea le au cu geografia. Într-o perioadă de timp, aveam impresia că vecinii noștri maghiari cotizează serios la bugetele artiștilor ce ne calcă pragul, plătindu-i ca să ne pocească intenționat numele capitalei. Exemple sunt la tot clickul.

 

Lenny Krevitz a fost unul dintre cei care s-a emoționat atât de tare de prima lui aventură pe teritoriu românesc, încât mesajul său din deschiderea concertului a fost pentru locuitorii ..Budapestei.
Au mai fost apoi cei de la Whitesnake, care au spus să le predea bucureștenilor primele lecții de maghiară, așa că le-au vorbit în timpul concertului în limba vecinilor noștri. Apoi clasica gafă a membrilor Metallica, care s-au trezit că salută Budapesta și nu Bucureștiul. Greșeli intrate deja în folclor și speculate chiar la un moment dat de ROM, într-o campanie de marketing.

 

Între timp, cumva România a dat din coate și, în pur stil neaoș, și-a făcut din nou loc pe harta concertelor mari, ce se desfășoara prin Europa. Sunt artiști care au început să vadă în concertle susținute la noi în țară ceva mai mult decât simplul paycheck de la final. 
 
Continuarea pe: blog.umblat.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii