Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:46 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trucuri vestimentare pentru a parea mai inalta

ro

10 Sep, 2013 11:50 3258 Marime text
Daca esti mignona, nu trebuie sa suferi din cauza tocurilor ca sa pari mai inalta, ci doar sa urmezi niste reguli de stil simple! Iata cateva trucuri vestimentare care te vor ajuta sa pari mai inalta:

1. Poarta pantaloni cu talie inalta - daca ii porti cum trebuie, te fac sa pari mai inalta. Fie ca e vorba de o fusta, skinny jeans sau pantaloni scurti, poarta-le cu un top scurt sau bagat in pantaloni.

2. Desi cocul de balerina nu te va ajuta sa fii mai inalta, va crea impresia de verticalitate si implicit de inaltime.

3. Femeile cu statura mignona trebuie sa poarte fustele si pantalonii fie foarte lungi, pana in pamant, fie foarte scurte. Nu te avantajeaza sub nicio forma cele de lungimi medii.

4. Tinutele uni te ajuta si ele sa dai impresia unei siluete mai inalte, prin crearea unei iluzii optice de verticalitate.

5. De vreme ce pantofii cu toc nu sunt o optiune pentru fiecare zi, alege sa porti balerini cu varful ascutit.

6. Poarta decolteuri in V, deoarece iti alungesc linia gatului si te fac sa pari mai inalta. In plus, daca ai sanii mici si nu risti sa ii arati, poti incerca un decolteu in V mai adanc, sexy si in tendinte in aceasta perioada.

7. Evita pantalonii capri, care iti taie piciorul intr-un mod ciudat. Ai grija, atunci cand iti cumperi pantaloni, ca acestia sa aiba lungimea potrivita sau sa ii modifici daca sunt prea lungi - asa cum probabil se intampla de cele mai multe ori.

8. Evita centurile late in talie si limiteaza-te la cele subtiri, care iti accentueaza formele discret.

9. Parul mai scurt, spre exemplu un bob lung sau pana la umeri, te face sa pari mai inalta, pentru ca iti lasa la vedere gatul si umerii.

10. Evita gentile supradimensionate, oricat de mult ai avea nevoie de ele. Cu cat sunt mai mici, cu atat sunt mai sic si mai utile pentru statura ta.

11. Poarta dungi verticale. Sunt in trend, asa ca nu-ti va fi greu sa gasesti astfel de obiecte vestimentare. Ele pacalesc privirea sa te faca sa pari mai inalta decat esti.

Sursa: cosmopolitan.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii