Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:24 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centrul natura Fructele pentru care merită să călătorești

ro

12 Jul, 2014 08:58 4575 Marime text


 Pe acest Pământ uimitor există zeci și sute de varietăți de fructe – care așteaptă să fie descoperite și savurate – și ne-am propus să le trece în revistă și în timp, să le ”testăm” personal pe toate, pentru a putea aprecia efectele directe ale acestora asupra organismului.
Vă vom împărtăși atât experiențele noastre cu aceste fructe, cât și ale multora dintre fructarienii pasionați – pentru a avea adunate la un loc o enciclopedie de date dedicate sursei inimaginabile de nutriție reprezentată de fructe.
Așa cum vă închipuiți – cele mai multe dintre fructele uimitoare ale lumii se regăsesc în zonele tropicale, în Asia de sud-est, Africa sau America de sud – dar pentru că locuim pe o Planetă mică și transporturile aeriene au făcut călătoriile o posibilitate accesibilă tuturor – pe măsură ce vă vindecați corpul de suferințele fizice, vă simplificați dieta, relațiile și viața, veți redirecționa din ce în ce mai multe resurse (bani, timp, energie) către propria persoană și veți găsi timp pentru călătorie și aventura de cunoaștere a planetei Pământ.

Tot ce avem pe acestă lume, în această viață sunt EXPERIENȚELE NOASTRE DE VIAȚĂ.

Orice altceva ne este luat la trecerea ”în lumea de dincolo”.
Nu ducem cu noi dincolo nici posesiunile avute (nici măcar corpul fizic), nici relațiile și nici măcar cunoștințele dobândite.

Luăm cu noi doar ENERGIA EXPERIENȚELOR prin care am trecut pe Pământ.

Așa încât, folosirea fructelor pentru a ne ”curăța” corpul, a ne ”curăța” creierele, ochii și mințile de mucus și ceață, și pentru a ne ajuta să ne ”curățăm” viața de toate gunoaiele acumulate într-o viață – ne va ajuta să ne re-așezăm aventura vieții către direcția menită: îmbogățirea continuă și EVOLUȚIA.
Veți depăși stagnarea și obstacolele în care vă blochează suferința, vinovăția și frica – și veți călători în lumi colorate – pline de arome, soare și lumină!

http://www.centrulnatura.ro/fructe-exotice/#menu-item-3295

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii