Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:13 05 08 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zăpada dă de furcă șoferilor, în unele județe

ro

28 Nov, 2015 14:47 975 Marime text
 
O zonă aflată în această perioadă în atenția autorităților este cea de pe DN67C Rânca - Novaci unde se acționează în continuare pentru deszăpezire între kilometrii 22 și 34.

Aici în cursul nopții trecute în jurul orei 4.00, deplasarea unui microbuz care transporta șapte adulți și doi copii dinspre stațiunea Rânca spre Novaci a fost facilitată de un plug care i-a deschis  drumul înzăpezit.

De asemenea, o persoană care necesita asistență medicală a fost transportată cu ajutorul unei șenilate la o ambulanță care a dus-o la spital.

Zece comune din județul Neamț au rămas fără energie electrică din cauza ninsorilor abundente care au defectat patru linii electrice. Comunele în care se regăsește această situație sunt Războieni, Bozieni, Țibucani, Secuieni, Poienari, Dragomirești, Văleni, Trifesti, Tupilați și Bîrgăoani.
 
O singură linie electrică este total nealimentată cu energie electrică, iar trei linii sunt parțial nealimentate, fiind afectate circa 10.000 de familii. Se acționează cu trei echipe de intervenție ale SC E-ON Moldova SA pentru remedierea disfuncționalităților.
 
Pe drumurile naționale și județene se circulă în condiții de iarnă. Pe toate sectoarele cu probleme se acționează cu utilaje de deszăpezire și împrăștiere de material antiderapant.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii