Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:19 21 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi dacă ai câștigat la extragerea „Loteriei bonurilor fiscale”

ro

21 Feb, 2016 17:17 1124 Marime text
 
Bonurile fiscale emise pe 11 ianuarie, cu o valoare de 312 de lei, au fost desemnate câștigătoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de astăzi. Pentru această extragere vor participa bonurile fiscale emise în perioada 1 - 31 ianuarie.
 
Fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.
 
Ca de fiecare dată, în urma centralizării cererilor de revendicare a premiilor, în cazul în care numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată o a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câștigătoare.
 
Astfel, rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice (MFP), al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al CN „Loteria Română” (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.
 
De asemenea, de reținut este faprul că cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate și o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.
 


Sursa foto: ziaruldearges.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii