Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:11 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Variații de tensiune la Stația de pompare Palas. Ce zone sunt afectate

ro

28 Nov, 2018 13:27 1023 Marime text

Astăzi - 28 noiembrie 2018, la orele 10,04 și 11,30, la Stația de tratare și pompare Palas din municipiul Constanța s-au înregistrat variații de tensiune, pompele de la nivelul stației rămânând  fără energie electrică. 

Pentru remedierea situației, echipele RAJA de permanență din cadrul stației au făcut toate manevrele necesare pentru repornirea pompelor în condiții de siguranță.

Având însă în vedere debitul și numărul mare al consumatorilor deserviți, până în jurul orei 14:30 abonații din zonele CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Brătianu, Km4-5, Km5, Poarta 6, Abator, Gară, Casa de Cultură, Inel I și Inel II vor avea apă potabilă la robinete cu presiuni scăzute, în timp ce consumatorii de la etajele superioare ale blocurilor nu vor avea apă. 

Echipele RAJA vor face tot posibilul pentru asigurarea continuității serviciului de alimentare cu apă la parametrii optimi, atât timp cât nu vor mai exista fluctuații/întreruperi în alimentarea cu energie electrică.

Având în vedere atenționarile meteo de ninsori viscolite, intensificări ale vântului şi depuneri de gheaţă, la nivelul RAJA SA sunt constituite zeci de echipe pentru intervenția rapidă, care asigură permanența în toată această perioadă.

 Reprezentanții companiei noastre vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare la parametrii optimi.

Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemelor de distribuţie apă și canalizare, și care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt).

În aceste condiţii, rugăm toţi abonaţii să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii