Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:42 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Mai multe zone din Constanța au rămas fără apă în prima zi de Crăciun din cauza unei căderi de tensiune

ro

25 Dec, 2022 11:20 1491 Marime text
Avarie RAJA. foto: PexelsAstăzi, 25 decembrie 2022, în jurul orei 10,30, în zona Palas din municipiul Constanța a avut loc o cădere de tensiune, care a afectat și Stația de Tratare și Pompare Palas. Imediat, au fost anunțați reprezentanții furnizorului de energie care au confirmat existența unei avarii colective în zonă.

Potrivit SC RAJA SA, în aceste condiții, s-a sistat furnizarea de apă către abonații din cartierele și zonele: CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Brătianu, Km 4-5, Km5, Poarta 6, Coiciu, Anda, IC Brătianu, Baba Novac, Compozitori, Abator, Gara, Casa de Cultură, Inel I şi Inel II.

„RAJA SA asigură toți abonații afectați că lucrătorii societății vor face tot posibilul pentru asigurarea continuității serviciului de alimentare cu apă la parametrii optimi, imediat ce furnizorul de electricitate va relua alimentare cu energie.
Având în vedere, zona mare deservită, dar și capacitatea mare de transport apă a conductelor principale ce pleacă din Stație, pentru intrarea sistemului în presiune este nevoie de o perioadă de timp de cel puțin 4 ore“ - au mai precizat reprezentanţii SC RAJA SA.


UPDATE: ORA 12.00

În jurul orei 11,30, furnizorul de energie a remediat avaria, care a afectat și zona Palas. Imediat, echipele de permanență au început manevrele de repornire a pompelor de la nivelul Stației Palas. Având în vedere, zona mare deservită, dar și capacitatea mare de transport apă a conductelor principale ce pleacă din Stație, pentru intrarea sistemului în presiune este nevoie de o perioadă de timp de cel puțin 4 ore.

Astfel, abonații din zonele CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Brătianu, Km 4-5, Km5, Poarta 6, Coiciu, Anda, IC Brătianu, Baba Novac, Compozitori, Abator, Gara, Casa de Cultură, Inel I şi Inel II, vor avea apă la presiuni normale în jurul orei 15.00.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii