Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:28 20 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se oprește apa în mai multe zone din municipiul Constanța

ro

15 Dec, 2021 11:07 7556 Marime text
Astăzi – 15 decembrie 2021, în jurul orei 10.15, în zona Palas din municipiul Constanța a avut loc o cădere de tensiune, care a afectat și Stația de Tratare și Pompare Palas.
Imediat, au fost anunțați reprezentanții furnizorului de energie care au confirmat existența unei avarii colective în zonă estimând remedierea acesteia  în jurul orei 12.00.
Având în vedere, zona mare deservită, dar și capacitatea mare de transport apă a conductelor principale ce pleacă din Stație, pentru intrarea sistemului în presiune este nevoie de o perioadă de timp de cel puțin 2 ore.
În această situație, abonații din cartierele CET, Viile Noi, zona Brătianu, Km 5, Km 4-5, Casa de Cultură, Inel 1, Inel 2, Palas, Compozitori, Medeea, Anda, ICIL, Poarta 6 și Coiciu vor avea apă potabilă la robinete în jurul orei 14.00.
 

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create de lipsa apei ca urmare a disfuncționalităților de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie electrică și asigurăm toți consumatorii că echipele RAJA vor relua imediat alimentarea cu apă la parametri normali, imediat ce se va remedia această situație, anunță RAJA SA. 


Sursa foto: Pexels 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii