Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:39 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Anunț RAJA. Unele zone ale municipiului Constanța rămân fără apă

ro

26 Oct, 2020 11:35 2277 Marime text
Stația de tratare și pompare  Palas din municipiul Constanța a înregistrat astăzi – 26 octombrie 2020, în jurul orei 11,00, după mai multe fluctuații de tensiune, o cădere totală a energiei electrice, pompele de la nivelul stației rămânând fără alimentare.

Imediat au fost anunțați reprezentanții furnizorului de energie însă, în aceste condiții, abonații din cartierele CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Brătianu, Km4-5, Km5, Poarta 6, Abator, Gară, Casa de Cultură, Inel I și Inel II nu vor avea apă potabilă la robinete până la remedierea avariei și reluarea furnizării cu energie electrică a stației.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create de lipsa apei ca urmare a disfuncționalităților de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie și asigurăm toți onsumatorii că echipele RAJA  vor relua imediat alimentarea cu apă la parametri normali, imediat ce se va remedia această situație, a transmis RAJA SA.

UPDATE

La Stația de tratare și pompare Palas Constanța s-a efectuat realimentarea cu energie electrică a stației pe o altă linie de înaltă tensiune. Imediat echipele de intervenție au făcut toate manevrele de pornire a pompelor în condiții de siguranță, pentru reluarea furnizării apei potabile către zonele afectate. Având în vedere debitul, dar și zona mare deservită, consumatorii din zonele deservite de Stația Palas vor avea apă la robinete la presiuni normale în jurul orei 15.30.

 Asigurăm toți abonații afectați că lucrătorii RAJA vor face tot posibilul pentru asigurarea continuității serviciului de alimentare cu apă la parametrii optimi, cât timp nu vor mai exista întreruperi în alimentarea cu energie electrică, a transmis RAJA SA.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii