Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:05 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA anunță Avarie la instalația electrică din incinta Stației de pompare Palas! Ce consumatori sunt afectați

ro

18 Nov, 2021 20:24 3992 Marime text
  • Avarie la instalația electrică din incinta Stației de pompare Palas!
În cursul acestei seri, 18 noiembrie 2021, Stația de tratare și pompare Palas din municipiul Constanța a înregistrat mai multe fluctuații și o cădere de tensiune, care au afectat sistemul de alimentare cu energie electrică aferente SP 2, pompele de la nivelul stației rămânând fără alimentare.

În prezent, echipele de intervenție lucrează pentru refacerea liniei interne de alimentare cu energie electrică, dar până la remedierea avariei, abonații din cartierele CET, Viile Noi, zona Brătianu – Cora, Km 5, 4-5 și Anda nu vor avea apă potabilă la robinete.

Menționăm că din cauza acestor fluctuații de tensiune Stația de tratare și pompare Palas nu poate funcționa la parametrii optimi, de aceea în zonele deservite de această stație se furnizează apă cu presiune scăzută, a precizat RAJA SA. 

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create de lipsa apei ca urmare a disfuncționalităților de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie electrică și asigurăm toți consumatorii că echipele RAJA vor relua imediat alimentarea cu apă la parametri normali, imediat ce se va remedia această situație.

Sursă foto: Pixabay
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii