Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:05 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vânzătorii ambulanţi de pe plajă, izgoniţi de jandarmi

ro

19 Jul, 2012 17:34 1057 Marime text
În ultimele zile, jandarmii au confiscat produsele oferite de ambulanţi turiştilor şi au aplicat amenzi celor care nu deţineau acte de proveninţă a mărfii.
Marţi, 17 iulie, în apropierea plajei ,,Pescărie”, din Vama Veche, Ion M., de 40 ani, din comuna Glod, Dîmboviţa, vindea turiştilor mure dintr-o găleată de plastic.
După  20 de minute, în aceeaşi zonă, şi-au făcut apariţia şi pritenii celui menţionat mai sus, Gheorghe Ş, de 29 ani, din Piatra Neamţ şi Sandu R., de 32 ani, din Piteşti, care ofereau turiştilor spre vânzare piersici, caise, mure şi prune, din mai multe găleţi.
Existând suspiciuni cu privire la calitatea alimentelor şi a celorlalte produse oferite spre vânzare şi condiţiile de comercializare care puteau pune în pericol sănătatea cumpărătorilor, marfa a fost ridicată în vederea distrugerii.
Miercuri, 18 iulie, pe plaja din Vama Veche, ora 21.40, jandarmii au surprins-o pe Dorinţa D., de 45 ani, din Tecuci, care oferea turiştilor spre vânzare diferite jucării (baghete şi coroniţe luminoase, baghete pentru făcut bule din săpun şi jucării din cauciuc, luminoase), fără a deţine vreo autorizaţie în acest sens.
Persoanele în cauză nu au putut prezenta niciun fel de documente care să ateste legalitatea activităţii comerciale, drept pentru care au fost sancţionate cu câte 1.000 de lei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii