Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:27 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. O victimă ar putea fi transferată la un spital din Bucureşti Accident de muncă în Portul Constanţa

ro

13 Nov, 2014 08:35 2205 Marime text
Un muncitor care a suferit aseară un accident grav în Portul Constanţa va fi transferat, azi, la un spital din Capitală. Bărbatul ar fi trebuit să plece, deja, cu elicopterul SMURD spre Bucureşti, însă vremea nefavorabilă a împiedicat decolarea aparatului de zbor, astfel că victima va fi transportată, cel mai probabil, pe cale rutieră, cu o ambulanţă.
 
Bărbatul a căzut de la înălţime, împreună cu un alt coleg. Ei efectuau lucrări de sudură la o navă aflată în reparaţii. A doua victimă a suferit răni uşoare, la o primă evaluare a medicilor, însă pacientul care va fi dus la Bucureşti este suspect de fracturi ale coloanei vertebrale.

Update ora 10.10

Poliţiştii de la Serviciul Transporturi Maritime au fost sesizaţi, aseară, despre faptul că pe o navă, care se afla în apele teritoriale ale României, a avut loc un accident de muncă. Din primele cercetări oamenii legii au constatat faptul că doi bărbaţi care se aflau pe nava respectivă au căzut de la o înălţime de 5 metri. Poliţiştii au demarat verificări care vizează respectarea legislaţiei specifice de la nivel naţional şi internaţional.

Update ora 11.03

Incidentul a avut loc în largul mării, pe o navă sub pavilion sirian. Cei doi muncitori sunt cetăţeni străini, cel mai probabil sirieni, iar ei efectuau lucrări de sudură pe timpul nopţii, cu nava aflată în marş. Din cauza accidentului, comandantul navei a decis să se întoarcă în Portul Constanţa, pentru ca muncitorii să poată primi îngrijiri medicale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii