Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:25 17 09 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident de muncă la Autoritatea Navală Română. Iată ce s-a întâmplat

ro

05 Jul, 2017 11:09 2092 Marime text
În data de 03.07.2017 ora 10.55 la Autoritatea Navală Română a avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporară a capacităţii de muncă a unui lucrător.

Potrivit Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanţa, Manuela Lorelei C., de 35 de ani, a cazut pe scarile institutiei, suferind un traumatism cranian. Ca urmare a evenimentului, victima a transportata la Spitalul Port Constanţa pentru acordarea ingrijirilor medicale.

Accidentul este curs de cercetare de către o comisie numită de către Autoritatea Navală Română, în conformitate cu prevederile art.29 alin.(1) lit.a) din Legea nr.319/2006, cu modificarile si completarile ulterioare. După finalizarea cercetării dosarul de cercetare întocmit de comisia numită de către angajator va fi înaintat pentru verificare şi avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanţa, care va analiza dosarul, îl va aviza sau, în cazul în care se constată că cercetarea nu a fost efectuată corespunzător, va dispune în scris măsuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare şi/sau completarea dosarului, după caz.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii