Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unul din violatorii din Vaslui a vrut să se sinucidă

ro

18 Aug, 2015 08:34 2198 Marime text
 
Unul dintre violatorii din Vaslui, Paul Burlacu, a vrut să-şi pună capăt zilelor de disperare că va fi condamnat, a precizat, ieri, una dintre rudele celor care au ajuns după gratii pentru că au batjocorit o tânără de 18 ani pe câmp, informează B1 TV. 

Judecătorii au decis să dea 8 ani şi 4 luni de închisoare pentru Silviu Burada, cel care a pus la cale totul şi cel care a coordonat acţiunile ulterioare de denigrare a tinerei de 18 ani. Acesta a fost condamnat pentru viol în formă agravantă şi lipsire de libertate în mod ilegal.

Cele mai mici sentinţe au fost primite de către cei trei violatori care şi-au recunoscut faptele, câte 5 ani şi 8 luni de închisoare. Este vorba despre Ionuţ Boicu, Alin Rotaru şi Ioan Surleac. Aceştia au fost condamnaţi pentru viol în formă agravantă şi lipsire de liberatate.

De asemenea, Paul Burlacu, Silviu Avădanei şi Petrică Ionuţ Bolboceanu au fost condamnaţi la câte 7 ani de închisoare.

„A vrut să îşi ia zilele, a zis că nu mai rezistă. Intenţiona să se spânzure! A fost salvat de un prieten sau de un membru din familie. Ştiu că nici un băiat nu a avut antecedente de acest gen. El era un băiat liniştit, multă lume din sat nu îl cunoaşte. Paul lucra ca tractorist, pe câmp", a precizat Gina Burada, cumnata unuia dintre condamnați, potrivit B1 TV.

Deciziile sunt în primă instanţă, şi fi contestate. Tinerii mai trebuie să-i achite victimei daune morale de 50.000 de lei, dacă decizia Judecătoriei va rămâne definitivă.



Sursa text + foto: B1 TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii