Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:48 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un joc românesc Ce este CuteOD, aplicația care ajută un cuplu să-și împărtășească dragostea

ro

24 Feb, 2015 10:11 1679 Marime text
În această perioadă avem parte de ocazii numai bune să îți declari dragostea și afecțiunea. În epocă tehnologiei și a internetului o poți face și cu un joc pe telefonul mobil, scrie stirileprotv.ro.
 
Joculețul se numește CuteOD (Cute Over-Dose) și este o mică aplicație care ajută un cuplu să-și împărtășească dragostea, un mic cadou romantic de la unul către celălalt.
 
Practic, fata primește o invitație pe mobil prin care să își instaleze o mică aplicație/joc. Această aplicație este personalizată cu poze și mesaje din partea iubitului, prezentate într-un cadru romantic și amuzant câteodată. Joculețul are diverse elemente interactive, iar personajul principal este o vulpe, care urmărește și sare, încercând să prindă degetul utilizatorului. După ce se prinde de deget și cade ... apare câte un mesaj la întâmplare, de la iubit/iubită, informează stirileprotv.ro.
 
Fiind alese la întâmplare, unele mesaje se vor repeta, crescând suspansul pentru mesajele încă nedezvăluite. În plus, se ține scorul mesajelor rămase necitite, se dau diverse premii (achievements), în funcție de cât și cum se joacă utilizatoarea CuteOD.
 
Cum funcționează totul?

Băiatul accesează site-ul direct cu utilizatorul lui de Facebook (de pe mobil sau desktop) - www.cuteod.com (care se lansează pe 8 martie), și de acolo trimite ceea ce a fost numită „cutegrama" - adică alege poze și diverse imagini (care vor fi integrate fundalul jocului). De asemenea, alege din mesajele predefinite pe diverse categorii (pentru cei care nu au neapărat multă imaginație sau vor să se inspire): romantice, comice, provocatoare, citate celebre, etc.
 
El poate adaugă și mesajele proprii. Fata va primi un email/sms cu link către această aplicație.


Sursa: stirileprotv.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii