Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:44 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat suspectat că și-a agresat de mai multe ori părinții a fost reținut de polițiști

ro

18 Apr, 2019 13:20 1004 Marime text
Un bărbat în vârstă de 41 ani, din oraşul Roznov, a fost arestat preventiv de magistraţii Judecătoriei Piatra-Neamţ pentru comiterea a două infracţiuni de violenţă în familie, a declarat, joi, presei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ, agentul şef adjunct Robert Costan, conform Agerpres.ro

Bărbatul a fost reţinut miercuri de poliţiştii de investigaţii criminale din oraşul Roznov după ce părinţii acestuia au făcut plângere împotriva lui, după ce i-ar fi agresat în mod repetat.

"În fapt, la data de 1 februarie, poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie de 68 de ani, din Roznov, despre faptul că în seara precedentă, fiul său a lovit-o atât pe ea cât şi pe soţul său, de 69 de ani. În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, iar ulterior, faţă de acesta, Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamţ a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile. De asemenea, la data de 7 aprilie, pe fondul consumului de alcool, acesta l-ar fi lovit iarăşi pe tatăl său", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.


Potrivit sursei citate, poliţiştii l-au introdus miercuri în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamţ.

Agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii