Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:03 02 04 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trupa Zbumzzi înveselește copiii în Țara Piticilor din Constanța

ro

20 Jul, 2019 20:01 737 Marime text
Dacă nu ați plecat încă în vacanță și vreți ca prichindeii dumneavoastră să se joace afară, în compania altor copii, atunci trebuie neapărat să veniți în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie, în fiecare seară, până pe 25 august, în intervalul orar 17.00-21.00, pentru a vă întâlni cu... Zbumzzi.
 
Întâlnirea de poveste se desfășoară în cadrul proiectului „Hip Hip Zbumzzi. Lasă tehnologia și devino Zbumzzi!“, o alternativă sănătoasă la jocurile pe tabletă, calculator, laptop sau telefon.
 
Alături de frumoasa și tânăra echipă Zbumzzi, formată din studenți de la Facultatea de Arte, specializarea Artele Spectacolului din cadrul Universității „Ovidius“ și chiar din elevi și studenți de la Medicină, copiii nu se vor plictisi.
 
„Încălzirea“ pentru distracție începe în fiecare zi, de la ora 17.00, cu antrenamente specifice și dans, alături de: Ioana, Diana, Catinca și Loredana. Apoi, de la ora 18.00, se desfășoară timp de o oră, atelierele de pictură, face painting, actorie, desene pe asflat și jocurile copilăriei.
Cătălina și Alina, fetele care pun culoare pe obrajii celor mici, s-au împrietenit deja cu prichideii care doresc să fie, la cerere: pisicuțe, fluturași, inorogi și multe alte animăluțe fantastice, în cele mai năstrușnice combinații cromatice, informează trupa Zbumzzi.
 
Gabriela coordonează atelierele de pictură la care participă copii talentați ce își pot vedea apoi creațiile expuse.
 
În același spațiu, Loredana și Diana le dau celor mici lecții de actorie. Mai încolo, aproape de scenă pe care urcă în fiecare weekend (sâmbătă și duminică, între orele 20.00 și 21.00) trupa Zbumzzi, copiii pot realiza desene pe asfalt alături de Georgiana.
 
La mare căutare sunt și jocurile copilăriei, coordonate de... Cenușăreasa și căpitanul Hook. Nelipsit de la întâlnirea zilnică cu copiii este și cel mai mare Minion din câți s-au văzut.
 
Distracția continuă cu animație (de luni până vineri, între orele 19.00 și 21.00 și sâmbătă și duminică, în intervalul 19.00-20.00), iar în ultimele două zile ale săptămânii Catinca, Loredana, Diana, Ioana și Edi susțin un spectacol interactiv cu dans și muzică pentru cei mici.

Sursă foto: Trupa Zbumzzi

Ti-a placut articolul?

Comentarii