Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:23 20 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trimis la culcare după ce a măcelărit doi oameni

ro

15 Sep, 2016 22:16 2621 Marime text
O dublă crimă petrecută pe 13 septembrie în judeţul Vaslui scoate la iveală hibele unui sistem care ar trebui să-i protejeze pe cetăţeni, în faţa infractorilor, dar şi lipsa educaţiei şi a spiritului civic în rândul cetăţenilor.

Doi soţi din localitatea vasluiană Draxeni, comuna Reblicea, au fost ucişi cu un sadism ieşit din comun de un tânăr de 27 de ani, care era cercetat în libertate pentru un viol de care este acuzat că l-a comis pe 4 septembrie. Criminalul, fiul vecinilor cu care victimele locuiau gard în gard, este recidivist, tot pentru infracţiuni de violenţă, însă comise împotriva soţiei, fiind eliberat din închisoare în 2013, scrie adevărul.ro.

Pe 13 septembrie, la ora 20.46, la dispeceratul unic de urgenţă 112, un bărbat din localitatea Draxeni anunţa Poliţia că fiul său, Ionuţ Feraru, face scandal, iar el nu poate să îl stăpânească. Bătrânul a anunţat că s-a refugiat în via din grădină, iar soţia sa s-a ascuns într-un grajd.

Tânărul, extrem de violent, a încercat să intre în curtea vecinilor, Costache şi Maria Onuţă, de 71, respectiv 66 de ani, cu care se aflau în conflict de mai mulţi ani, însă nu a reuşit. Văzând că nu poate să le spargă poarta, Feraru a intrat în curtea părinţilor şi a încercat să rupă gardul pentru a intra în curtea vecinilor. Atunci a intervenit tatăl său, iar în momentul în care bătrânul a observat că nu îl poate opri a alergat în grădină şi a sunat la 112.

Până la sosirea echipajului de poliţie, bărbatul, aflat într-o avansată stare de ebrietate, a intrat în curtea vecinilor şi i-a măcelărit cu o coasă, furcă şi o sapaligă, lovindu-i pe cei doi soţi, până a rupt armele crimei. Deşi vecinii au auzit scandal, ba chiar strigătele bătrânului care ţipa ”Ionuţ, nu mai da!”, niciunul nu a intervenit, oamenii din zonă afirmând că erau obişnuiţi cu scandalurile din familia Feraru. În momentul în care echipajul de Poliţie a ajuns la locuinţa părinţilor lui Feraru, tânărul a ieşit din casă, convins fiind că agentul a venit ”să îl salte”. Poliţistul, în schimb, i-a pus în vedere să se liniştească, aplicându-i totodată o amendă pentru tulburarea liniştii publice şi i-a pus în vedere să meargă să doarmă la fratele său, pentru a nu le mai face necazuri părinţilor, mai scriu jurnaliştii de la Adevărul.
 
sursa foto: adevarul.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii