Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:19 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Băsescu – „Ziua în care PSD şi PNL îngroapă în datorii viitorul ţării"

ro

21 Dec, 2015 12:04 1759 Marime text
Senatorii vor vota astăzi proiectul care prevede pensii speciale pentru primari, viceprimari, preşedinţi şi vicepreşedinţi de consilii judeţene, asta după ce în urmă cu o săptămână parlamentarii au votat pensiile speciale pentru parlamentari. Fostul preşedinte Traian Băsescu spune că singura soluţie ar fi ca Guvernul Cioloş „să emită o ordonanţă de urgenţă prin care să suspende pe timp nelimitat aplicarea tuturor legilor care acordă pensiile speciale, mai puţin cele care îi privesc pe magistraţi".
 
„Guvernul Boc a introdus sistemul de pensii în funcţie de contribuţia fiecăruia de-a lungul activităţii. De mai bine de un an, sub atenta supraveghere a preşedintelui Iohannis, PSD şi PNL au dus o politică de revenire la pensiile speciale şi mărire de salarii, încercând să îşi atragă electorat utilizând banii publici. Astăzi, ticăloşia va fi desăvârşită prin introducerea pensiilor speciale şi pentru administraţia locală. Cele două partide nu fac nimic altceva decât să îngroape viitorul generaţiei tinere şi să o înhame la plata datoriilor făcute de părinţi.

Există o singură soluţie: guvernul Cioloş să emită o ordonanţă de urgenţă prin care să suspende pe timp nelimitat aplicarea tuturor legilor care acordă pensiile speciale, mai puţin cele care îi privesc pe magistraţi.

PS. Anul acesta, deficitul fondului de pensii a fost de circa 19 miliarde RON, iar pentru anul 2016 se prefigurează un deficit de circa 22 de miliarde RON”, a scris, astăzi, pe Facebook, fostul preşedinte.
 
Sursa foto: b1.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii