Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Băsescu – „Un super-vestit interlop îşi propusese să organizeze o răpire a uneia din fete”

ro

04 Sep, 2016 22:51 3034 Marime text
Fostul preşedinte Traian Băsescu a dezvăluit, în această seară, că a primit informaţii la sfârşitul primului mandat potrivit cărora un interlop plănuia din spatele gratiilor să-i răpească una din cele două fete.
 
„Au fost nişte situaţii aflate dintr-o închisoare, în care un super-vestit interlop îşi propusese să organizeze o răpire a uneia din fete. Informaţia a ajuns la mine, am atenţionat-o, dar şi structurile de securitate şi-au lăsat măsuri. Erau informaţii culese din puşcării, către sfârşitul primului mandat", a spus, la România TV, Traian Băsescu.
 
Mai mult de atât, fostul preşedinte a confirmat, în această seară, informaţiile prezentate în anul 2005 de către fostul şef SRI Radu Timofte, potrivit cărora au existat date referitoare la tentative de asasinare venite din partea unor „grupări mafiote".
 
Întrebat cine ar fi vrut să îl asasineze, Traian Băsescu a spus că răspunsul se află în declaraţia lui Radu Timofte privind diverse „grupări de tip mafiot".
 
„Dacă te iei după mintea SPP, ar trebui să stai doar în zone oficiale, ar trebui să ieşi doar când nu e nimeni pe stradă, să nu te duci într-un restaurant”, a mai spus fostul preşedinte.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii