Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:07 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Băsescu la congresul PMP - „Chiar Elena Udrea mi-a semnalat probleme grave la ANRP“

ro

08 Feb, 2015 12:31 1026 Marime text
Fostul preşedine al României, Traian Băsescu, a plecat de la Congresul PMP. Nu înainte însă de a răspunde la câteva dintre întrebările adresate de jurnaliţti. Întrebat dacă a avut înformţaii despre situaţia de la ANRP, fostulşef al statului a răspuns: Traian Băsescu: "Chiar Elena Udrea mi-a semnalat probleme grave la ANRP". Băsescu a declarat că era informat din mai multe surse, mai ales de la departamentul "Relaţii Publice". "Mi-a spus (n.r. Elena Udrea de acuzatiile la adresa sefului interimar al SRI Florian Coldea, n.red.), dar presedintele nu are niciun mijloc de verificare. Singura institutie care controleaza Serviciile este Parlamentul Romaniei. Cealalta afirmatie ca m-a informat de neregulile de la ANRP este corecta, dar as vrea sa intelegeti - cine crede ca presedintele isi ia informatii numai de la serviciile de informatii greseste cumplit. Presedintele isi ia informatii si din alte surse", a explicat Traian Băsescu.

Fostul sef al statului a spus ca Udrea nu avea cum sa mearga la Parchet pentru ca nu avea decat informatii de la oamenii care veneau la ea sa ii spuna.

"Rezultatul acestor declaratii inclusiv ale doamnei Udrea a fost ca la vreo 6 luni a fost prima punere sub acuzare a unui vicepresedinte de la ANRP, un domn cu B parca..."
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii