Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:50 19 02 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Băsescu, acuzaţii grave în cazul familiei Bodnariu

ro

25 Jan, 2016 23:58 19273 Marime text
Fostul preşedinte Traian Băsescu a vorbit, în această seară, despre cazul Bodnariu şi slaba implicare a preşedintelui Klaus Iohannis.  
 
„Nu am văzut stat democratic care să-şi asume mai mizerabil dreptul asupra copiilor unei familii că statul norvergian. Luaţi un copil de şapte ani şi dacă îi dai o pălmuţă la fund spune tată m-a bătut. Nu e normal. Dar care e justificarea unui stat să ia un copil sugar de 3 luni de la pieptul mamei?! Abia copilul cel mic îmi confirmă un abuz incredibil. Ce stat democratic care se pretinde şi european îl poate face? Şi statul român ia copii dacă îi laşi singuri acasă şi pleci la cârciumă. Copiii aia au trăit toţi la un loc iar acum i-au împrăştiat în diverse familii. Ce stat face aşa ceva?", a spus Traian Băsescu, la Naşul.

De asemenea, Traian Băsescu îl atacă pe Klaus Iohannis în ceea ce priveşte modul în care statul român s-a implicat în cazul altor români aflaţi în situaţii grele peste hotare.

„Un șef de stat trebuia să vorbească cu regele, cum trebuia să facă și cu amărâtul din Malaezia, cel condamnat la moarte. Despre cel din Burkina Faso spune că urmărește cu atenție. Ați văzut ce a facut procurorul la Paris? Ieșea de două ori pe zi și dădea amănunte. Spune omule ceva! Ori nu faceți nimic, ori dați impresia ca nu faceți nimic. Articolul 7 face responsabil statul român oriunde s-ar afla un cetățean în lumea asta. Îl aperi și când e nedrept. Cel din Malaezia nu e un sfânt când a avut un kilogram de cocaină, dar e cetățean român şi am obligația să îl apăr", a mai spus fostul președinte.

Sursa foto:  stiripesurse.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii